KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Stk'lardan dershane tepkisi! | HABER YORUMLARI

Dershane ve okuma salonlarındaki çalışanların nasıl istihdam edileceğini soran STK temsilcileri, yoksul öğrencilerin bundan olumsuz etkileneceğine dikkat çektiler. STK temsilcileri, dershane ve okuma salonlarının terör örgütlerine karşı da önemli bir kalkan olduğunu savundular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bilinçli Vatandaş (@Misafir_16979)
20 Kasım 2013 Çarşamba 15:32
Yorum yapan zihnini belli bir ideolojiye emanet eden arkadaşlar var. Okuyup trajikomik bulmamak mümkün değil. Adam yollayamayanları düşün diyor. Be adam araç alacak gücü olmayan için otomotiv mi kapatıyorsun, ekmek alamayanlar için fırın ve bakkalları mı kapatıyorsun, ilaç alamayanlar için eczaneleri mi kapatıyorsun, yakacak alamayanlar için odun kömür ve yakacak satan dükkanları mı kapatıyorsun? Aksine diğer öğrencilerin de faydalanabilmesi için gücü yetmeyen aileleri desteklemek gerekir. Ayrıca yarıştıran da dershane değil sistemin kendisi...
MURAT YALÇIN (@Misafir_16913)
18 Kasım 2013 Pazartesi 17:16
DERSHANECİLİK GEÇMİŞİ OLAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM. ÇOCUKLARI SINAMAKTAN VAZGEÇEN YETİŞKİN KİMSE GİDİP TEBRİK EDECEM. ÇOCUKLARIN YETENEKLERİNİ ÖNEMSEMEYİP ONLARI ÇOKTAN SEÇMELİ SORULAR ÇÖZMEYE MAHKUM ETMEK Mİ EĞİTİMİ KARARTMAK MIŞ. AKLINIZA ŞAŞARIM. ÇOCUKLARIN BECERİLERİNE ODAKLANIN BİRAZ. ONLARI SORU ÇÖZMEKTEN KURTARIN. SORUN ÇÖZECEKLER ENGEL OLMAYIN. BU KONUDA İKNA OLMAK İSTEYEN STK LAR İTİNA İLE DÜŞÜNMELİLER
hasan hasan (@Misafir_16910)
18 Kasım 2013 Pazartesi 16:19
Mücahit hoca sen de mi.Diyarbakıra kadar da gitmişsin...Çok üzüldün galiba...Bu hafta hutbenin konusu'Dershane' mi...Ha cemaatine sor bi kaç kişi kapanmasını istemiyor....Allah size selamet versin...
dersanesiz yaşam (@Misafir_16906)
18 Kasım 2013 Pazartesi 13:09
öncelikle dersanecilikte çok düşük ücretle öğretmen çalıştırdığınızı kabul edin, 10 yaşında test çözmeye başlıyor çocuklar ve yarış atı gibi de yönlendiriliyorlar,test çözme mantığı üzerinden yaşayacaklarını sanıyorlar halbuki durum bundan ibaret değil.
her yeni oluşumda toplumsal olarak alışma süreci geçiriyoruz bu iş için alışma süreci geçirecek olanlar bellidir. toplum buna tamamen hazır... görsel ve basılı yayınla ne yapmaya çalıştığınız kimleri bu işin içine sokmaya çalıştığınız çok bariz ortada ama ne yaparsanız yapın kapanmalı.
zazayé çoligıj (@Misafir_16904)
18 Kasım 2013 Pazartesi 12:46
Yaw hele bunların .... bağın be.. helal sana ak partim iyiki de kapattın bu dershaneler olmuş siyasi menfaat, para menfaatı.. hele hele mücahid hocanın da bu koroya katılması tam bir .... yazık sana hoca yazık...
Ha sen hasan (@Misafir_16902)
18 Kasım 2013 Pazartesi 12:03
Meslek lisesi mezunuyum.Dersaneye gitmemiş olsaydım üniversiteyi kazanamayacaktım. Sadece ben değil benim gibi onlarca arkadaş da aynı durumdaydı.Dersane taraftarı veya düşmanı değilim ama bu eğitim sisteminde dersaneler şart.Yorum yapanlar meslek lisesi ders programına baksınlar ; takviye edici çalışma olmazsa üniversite hayal olur bu gençler için.Seviyesinin yeterli olmadığı yerlerde açılsın.Dersaneler zorunlu değil isteyen gönderir isteyen göndermez.O zaman özel hastaneleri de kapatsınlar. Kısaca Hükümet cemaate diş biledi gerisi hikaye.
sen ben (@Misafir_16901)
18 Kasım 2013 Pazartesi 11:36
Fatih Sultan Mehmet anlatıyor: 'Atalarımız 25 sefer yapmışlar. İstanbullu bir türlü alamamışlar.Komşumuz Vasfiye teyze 'Altunizade'de FEM adında bir dershane acmışlar bir de oraya gidin' dedi. iyiki gitmişiz. Orada AkŞemsettin hocayla tanistik. Bana İstanbullu nasıl fethedeceğimi Dershane öğretti.Ya bir de dershaneye gitmeyeydim!'
sen ben (@Misafir_16900)
18 Kasım 2013 Pazartesi 11:30
Yukarıda açıklamada bulunan şahsiyetler bingöldeki cemmatin ileri gelenleridir. Menfaatinize dokunulunca nasılda kabarıyorsunuz. Güzelim islam dininin halk üzerindeki manevi duysunu yok ettiniz. Allah sizleri islah etsin diyim. Din adına iyi şeyler yapıyorsunuz ama çokta kötü imaj bırakıyorsunuz. örneğin kul hakkı yiyerek, torpil gibi işlerle islama dinine laf getiryorsunuz. Allah kendi dininin koruyucusudur bunu unutmayın. bi yerden çıkar
sen ben (@Misafir_16899)
18 Kasım 2013 Pazartesi 11:26
Madem dershaneler sosyal adalet dağıtıyor, neden bütün şubelerin bulunduğu illerde aynı başarı yakalanamıyor.
Öğretmenleri haftada 72 saate varan ders yükü ve asgari ücrete yakın bir ücretle çalıştıran kurum nasıl sosyal adalet dağıtabilir.
Okuldaki eğitim altyapısına dayanmadan öğrenciyi yerleştiren kaç dershane var. Neden dershaneler iyi yerlere yerleşen çocukların bütün başarılarını kendilerine endeksliyorlar.
sen ben (@Misafir_16898)
18 Kasım 2013 Pazartesi 11:25
Dershaneler adalet mi dağıtmaktadır, yoksa adil olan oyunu bozacak hileler ve kısa yollar üreterek adaleti mi bozmaktadır.
Sosyal eşitliği sağlayan bir sektörde 800 TL
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın