Buyankara, Genç'te coşkuyla karşılandı | HABER YORUMLARI
Partisinin Genç İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında toplanan kalabalığa seslenen Yenide Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara; 'Bir kesimin değil her kesimin temsiliyeti amacıyla Meclis'te yer alacağıma hiç şüpheniz olmasın' dedi.
çok umutlu olmayin derim, o koltuk kimleri bozdu, ziya hocada eger secilirse göreceksiniz cok cabuk bozulacak. gelen kendi rantini düsünür kimseden bu halka bir fayda gelmez.
@Misafir Kullanıcı Koltuk itikadı zayıf adamları bozar Rabbim izin verirse seçilirse itikadı da imanıda tamdır inşallah hocamın hep rant diyorsunuzda mevcut adaylardan daha fazla devletin üst kadrolarında görev almış idarecilik yapmış istese en âlâsını yapardı öyle bi kişiliği yok tek aşkı memlekete hizmet mevcut belediye başkanı onun projeleriyle bugün varlığını sürdürüyor hatırlatırım herkese hayırlı bayramlar
Bu Partinin Başka Adayları Yokmu? Ziya Hoca kendisine çalışıyor, Parti teşkilatını iyi yönetiyor bu üstün kabiliyetinden dolayı kendisini tebrik ediyorum.
@Misafir Kullanıcı Hocanın çizgisi islamdır ve memleket sevgisidir. Partisi kendini paraya menfaate satınca hocada dik duruşundan dolayı daha güzel her zaman hepimizin gönlünde taht kuran merhum Erbakan hocanın tertemiz olan partisine geçti yanlış bunun neresinde anlamıyorum
@Misafir Kullanıcı Dürüst adamı bulmuş memleket şimdi de kendine haksızlık yapan partiyle bağını kopardi diye mi laf atıyorsunuz. Nasrettin hoca misali 2 kişi eşeğe binmiş misali. Gerçekten anlayamıyorum sizi
Bingöl halkı mert dürürst ve dik duran bir halktır dürüst bir insan olan ziya hocayı olanüstü muhabet ile sahipleniyor mhp yi 2500 bandından alıp 27500 bandına çıkaran hoca yeniden refahıı uçurur İNŞALLAH ALLAH cc senin yar ve yardımcın olsun selam ve saygılarımla
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın