Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan… | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu. Seçim sonrası ilk görüşünü aktaran Başkan Arıkan; 'Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz' vurgusunda bulundu.
Bu vekıllerle yol gıdersen sonun hüsran olur her bırının arkasında bır sokak serserısı sankı mafyacılık oynuyoruz oy zamanında sarılırlar secım bıttıgınde telefona bakmazlar meclıste refarans ısterler görüşmemız için sormuşlar sızın ŞEGLIGINIZ nereye kadar demişlerki sızın EŞEKLIGINIZ devam edene kadar bu kadar net onların vekıllıgıde bızım salaklıgımız oldugu müdetçe devam eder
Sayin Erdal baska bunu cok iyi bilmelidirki suan hedefleri odagi olan AKP den dolayi degilde sahsen inaniyorumki memleketimizin insnai Erdal baskana guvenerek sahsindan yana oy kullanmistir. Baskanimizi tebrik ediyorum ve devam eden projeler acisindan secilmesi cok iyi oldu ayrica onumuzdeki bu 4-5 yillik surecte kendisini cok buyuk gorevler ve hizmetler bekliyor. Belediyenin gorevi sehrin gorsel, kulturel ve de bu zamanda en onemlisi halk icin gelecegimiz icin yatirimsal calismalar yapmalidir. Allah yardimcisi olsun...
Erdal allah var mütevazidir eywallah ama sinsidir. Ayrıca başarısız bir belediye başkanıdır. Bir il sadece mütevazi diye birini seçmez seçmemeli. Donanımı birikimi yetersiz bir adamdır. Anlayana kadar iş işten geçecek
Zafer sarhoşluğuna kapılma.Nara atma.Ağır başlı ol.Yanıbaşındaki hezimeti gör.Urfa daki,genç ilçesindeki,Sancak beldesindeki sonuç senin başına da gelebilirdi.Çalışmaların taktir oldu.Millet etrafında kenetlendi.Değerini bil.Emeğe saygılı ol.İşçiler arasında ayrım yapma.Eş dost akraba ayrımcılığı yapma.Eşit ol v.b v.b
dikkat ediniz ne zaman yerinde ve hakli bir yorum yapilsa hemen dis servislerin icimize yerlestirdikleri elemanlar yorumlari geri plana itip okunmasini engellemeye calisiyorlar. bu taktik devamli tüm dünyada yapilir. dikkat edin hakli olarak Biz Müzlümanlarin israyil ile ilgili tepkisi ortaya konulunca pes pese gereksiz yorumlarla bu kardesimizin katil israyile olan tepkisini dile getirdigi yorum geri plana gereksiz zirva yorumlarla kaydirilmis.
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.