Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor | HABER YORUMLARI
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
Parklarda lavabo var ama temizlenmiyor.Leş gibi kokuyor.Temizlenmiyor.Girilecek gibi değil.Ahır daha iyi.Çoğuna kilit vurulmuş.Kullanımda değil.Bu nasıl hizmet.Anlaşılması zor.
1-) Bingöl'de Belediye'ye ait halk otobüsü olmalı. 2-) Halkın en temel ihtiyacı olan İçilebilir Su problemi çözülmeli. 3-) Zenginlerin değil halkın her kesiminin memnun kaldığı hizmetler yapılmalıdır. Belediyenin en temel görevleri ve halkın taleplerinin bir kısmı bunlardır..
Erdal bey seçim zamanı iyi geziyorsunuz bi çıkın kaldırımlara yollara bakın adam kaldırımı bırak yolu almış kahve yapmış geçme diyor nerde belediye hizmeti bi gariban görseniz sırtına binersiniz
Toplum aldatılmaktadır. Belirtilen numaraya iki adet şikayet talebinde bulundum. Sorunlar hala olduğu gibi devam etmektedir. Hiçbir işlem yapmadılar...
Bahçelievler eski orman lojmanları şu an boş arazi park yapsana işin gücün elit kişilerin ve bölgelerinde gezinmek. Büyüyen bingölün gelişimini engellerin.
Hadi birlikte arayalım Meydan dediği ticarethanede Dar yaya yolu kaldırım payını genişletilsin peki banklar olmuşmu insanlar birbirlerine bu kadar yakın oturup konuşmak zorundalarmı parası olmayan ölsünmü ?
Resimlerde hep aynı kişiler sürekli çalışıyor parka gidiyor yiyip içiyorsun tuvaletler var ama kapalı neden yaptınız acaba o halde yeni işe aldığınız yüzlerce kişi işe bile gelmeden maaş alıyor bunun vebali büyük sayın başkan
Hangi sorun bitmiş. Yaz bitiyor adam mahlelere asfalt dönmüyor. Sen yedinmi içtin, mahlelere girmiyecem diyen Neden bir park bile yapmadın sana belki iftira atıyorum yeni mahkeme ve yeşilyurt ta bir park göster.
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.05.2026
12:43
Korkutata'dan toplu taşıma tepkisi! 'İnsan Onuruna Yakışır Hale Getirilmeli'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, toplu ulaşım sistemine ilişkin açıklama yaparak, mevcut yapının hem vatandaşları hem de çalışanları yıprattığını söyledi.
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın