Sorunları sıralayan Hülakü'den Bakan Koca'ya; 'Çözümünüz nedir?' | HABER YORUMLARI
Yeşil Sol Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'deki sağlık sorunlarına dair Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Sıkıntıları sıralayan Hükakü; 'Bingöllü her bir yurttaşımızın dilinden düşmeyen 'Elazığ'a sevk ettiler' tekerlemesinin miadı dolmak zorundadır' dedi.
Takım tutar gibi siyasi parti tutmayın ideoloji'leri bir kenara atın Sayın vekil Bingöl'de bir yıllardır kanayan bir sorunu gündeme getirmiş destek olmamız lazım Bingöl halkı olarak niye bu hizmetlerden mahrum kalıyoruz. Yapıcı eleştiri yapabilirsiniz Bingöl'e araştırma hastanesi şart bu isteğimizi iletelim. Diğer vekilerde destek versin Bingöl'e bundan daha iyi hizmet olamaz.
Avukat olmuşun ama cahil kalmışsın, Araştırma hastanesi yapılabilmesi için tıp fakültesinin açılması lazım, tıp fakültesi açılması öyle sıradan bir fakülte açılmasına benzemez vekil bey, sende öncekiler gibi gereksiz önergelerle milletin kafasını karıştarma
@Misafir Kullanıcı Bu vekil sırf hdpli diye karalama yapma akp vekili korkutata kendi ağzıyla araştırma hastanesini 5 yıl içinde yapacak dedi git şimdi ona da saydr
başarılı bir çalışma, kapasite arttırımı elbet önemli ama öncelikle hastane personellerinin büyük bir kısmının üslup sorununu çözmesi gerekiyor, halkı aşağılayarak ilgilenmeyen personeller var, hastasına bişey oldu diye sinirlenince sağlıkçılara şiddete hayır sloganları yükseliyor fakat hastalara şiddete hiçbir sağlıkçı hayır demiyor. Bingöl D.H. personelleri zorla çalıştırılıyor gibi
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın