S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi, şehiriçi ulaşıma yaklaşık yüzde 16 zam yaptı. Geçen yıl yapılan zammın ardından bu yıl yine zam yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Bingöl gibi bir yerde oturarak işe gidemiyoruz. Ben de metro, tranvay, hızlı tren, viyadük, tünel istiyorum, olmadı metrobüs olsun, o da olmadı doğa dostu yeşil belediye otobüsü olsun, tamam tamam kırmızı renkli körüklü belediye arabası da olur, ne!!! o da mı olmaz, o zaman müstahak, müstahak, müstahak.
memur sen tarafından yapımı başlatılan konutların bir çok eksikliklerinin olmasına rağmen hiç bir olumlu cavabın verilmediğini defalarca yazmamıza rağmen ilgi alakanın gelmediğini görüyoruz.paraya geldimi anında gecikirse zammıyla bereber tahsil ediniz memursen kim sendika başkanı olduysa aldı alacağını müdür oldu gitti bizden çıktı biz artık ilgilenmiyoruz ha siz ha toki böyle olurmu getir üyeni işin içine sürükle arrdından kahkahayla seyret sözleşmeni kendi çıkarları yönünde yaparsınız vatandaş ne oluyorsa olsun banane ey sendikacılar
halk olarak belediyemizden hizmet beklerken maşallah hemen anında buyurun size hizmet millete peşkeş çektirmekten başka bir şeyin olmadığını olan yine millette olduğunu başkalarına rant sağlamaktan başka bir şeyin olmadığını belediyeden araç almalarını halka azda olsa hizmet vermeği halk olarak bekliyorduk ama malesef umduğumuzu bulamıyoruz inşallah belediyemiz halkın yararına birşeyler yapmayı teahhüd eder gereksiz olan şeylerden halka hizmet etmeyi şiar edinir kanaatindeyim lutfen yazılırımızın yayınlanmasını istiyoruz ilgi ve alakalarınız is
Belediye Meclisi zam kararı alacağına yolların tozunu görseydi.Bu acele neden.Çıksın yetkililer açıklasın Yapılan Bingöl insanı ile dalga geçmektir.Sahipsiz memleketin batması haktır.Ne diyelim başka.
Yaw Allahın 2 km lik yol için 1,50 TL alınır mı ya. malatyada ve diyarbakırda adamlar araştırma hastanesinden şehir merkezine 1,50 TL ye gelip gidiyorlar. Bingöl g*t kadar yer bu ücret alınır mı ya... Binmeyin diyecem ama bizim halkımız koyun gibidir vur kafasına elinden ekmeğini al. biraz baş kaldırın baş baş...
yol ulaşım su değişimin olmasını istiyoruz fakirin yoksulunda kalkınmasını bir şeyler yapılması için katkıda bulunulmasını istiyoruz inşallah bunların hepsi yapılır bingöl refaha ulaşır rahat eder işlerinde kendiliğinden yürür kanaatindeyim.
bizler belediyemizden otobüs almalarını ve belediyemiz tarafından şehir içi taşımacılığının yapılacağını biliyorduk malesef bingölü hayal kırıklığına uğratıldı yinede aynı şeylere devam başkanlığın anlamı kalmıyor otobüs alacaksın diğer yönlerden bingölü tekelcilikten kurtaracaksın mücadele vereceksin olur olmazlara cevap vereceksiniz böyle olmaz iki adımlık yerlere gidebilmek için belkide cebiimizde bu kadar paranın olmayacağı kim nereden bilir sayın heyet bu zammı geri almak mümkünse geri alınmasını istiyorum.iki zenginin değimiyle tamam zam
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Bingöl dahil 30 ilde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda 30'u çocuk yaşta olmak üzere 85 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün, sosyal medya üzerinden temin ettiği tetikçileri mesajlaşma gruplarına dahil ederek suç eylemleri için yönlendirdiği belirlendi.
27.10.2026
10:56
Bingöl'de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Farklı suçlara yönelik operasyonlarda 39 olaya müdahale edilirken, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ürünü ele geçirildi.
27.10.2026
10:45
Bingöl OSB'de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yönetim değişti. Halim Asilkan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yakup Karagöz ise Başkan Vekilliğine seçildi. Yeni dönemde üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmaların öne çıkması hedefleniyor.
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
26.10.2026
20:31
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
Bingöl'ün Genç ilçesindeki 12 haneli Osmanlı Mezrası'nda, geçen yıl yapılan çalışmalar yol sorununu çözmedi. Yağışlarla çamura dönen yaklaşık 2 kilometrelik yolun mıcırla kaplanması isteniyor.
26.10.2026
19:37
12Bingölspor Alanya'da tur arayacak!
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! 12 Bingölspor, 3. Eleme Turu'nda Süper Lig temsilcisi Corendon Alanyaspor'a konuk oluyor. Yeşil-beyazlılar, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da başlayacak mücadelede rakibini geçerek kupada adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.
26.10.2026
18:50
Bingöl'ün 'Ekrem Baba'sı Ekrem Çelik hayatını kaybetti
Bingöl'de görev yaptığı dönemde halkla kurduğu sıcak ilişkilerle gönüllerde yer edinen, 'Ekrem Baba' olarak tanınan eski İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Çelik, yarın Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak.
26.10.2026
17:35
Bingöl'ün asırlık Divan Geleneği kültürel miras envanterine giriyor
Genç ilçesi Sürekli köyünde bayram sabahlarında yaşatılan gelenek için envantere kayıt kararı alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığının onay vermesi hâlinde Bingöl'ün ulusal envanterdeki kültürel miras unsuru sayısı 10'a ulaşacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın