İl Trafik Komisyonunda alınan kararların uygulanmadığını belirten Bayram, ilgili kurum ve kişilerin sorunlara karşı üretilen çözümlere duyarsız kaldığını söyledi.
Belediyenin her yeri sorun yumagi. Imarla ugrasmaktan sorun cozemez hale geldiler. Baskan kac meclis toplantisina katilmis acaba? Gazeteciler bunu neden goremiyor acaba? İmardaki ...neden gorup yazamiyorlar acaba?
@Misafir Kullanıcı Taksicilere kimse selam vermezken 1970 yilinda bu adamin duragi vardi. Babanin malinimi yedi? Bu halkin yerlileri iyi bilir ne maziler ne fakirlikler cekildi o durakta.
@Misafir Kullanıcı Memleket şükür iyi yerlerde bak ali başkanda teşekkür etmiş. Ama bazı şakşakçilar 3.5 kemik icin korkudan eksikleri soy memlekete faydada saglayamiyor.
Senin gibi korkusuzca konuşan idareciler lazım bize. 3-4 yılda değişen başkanlardan ne hayır gördük? Sen devam et çalmadın çırpmadın çalıp çırpan sevdalılarınada Allah öyle birini nasip etsin.
Gerçekten toplu tasima araçlarının eskiliği kirliliği yerden yüksek merdivenleri insana ve çevreye verilen bakış açısıyla açıklanabilir ücretli olan bu hizmet kalitesini yükseltmek gerek
@Misafir Kullanıcı Genç biri nasıl çözecek. kusura bakma ama bilmeyince susmalisin. oda Başkanlığı çözüm ve icra makamı deil sorunları dile getirip yetkililere duyurma yeridir. Yetkililer ise vali ve belediye başkanıdır. ama bilmeyince sen garip gibi ilginç bir konuma düşersin
@Misafir Kullanıcı Halen seçiliyorsa bir anlamı var demekki. Seçen esnaf salak değil neyin ne olduğunu iyi biliyor sen merak etme. Demokrasi ile gelen demokrasi ile gider.
@Misafir Kullanıcı 3-4 Yılda bir seçilen Ticaret Odası Başkanlarına bakalım bir o zaman.. İktidarın peşine takılıp bu il için valiyi belediyeyi bakanı eleştirmekten korkan ve 3-4 yılda değişenlere bakalım.
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
22.10.2026
11:45
Bingöl'de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de tam bilet 35 TL, öğrenci bileti 24 TL oldu. Diyarbakır'da tam bilet 28 TL, öğrenci bileti 14 TL; Muş'ta ise tam bilet 23 TL, öğrenci bileti 17 TL. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Hatem Tarlak, komşu illerle aradaki fiyat farkına tepki göstererek zammın makul seviyeye çekilmesini istedi.
22.10.2026
11:32
Bingöl'de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'ün Genç ilçesinde, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve sorumlu kullanımı anlatıldı. Eğitimle, dijital dünyadaki risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
22.10.2026
11:20
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Ticaret Bakanlığı, kredi kartı ve tüketici finansmanı dışında kalan senetli satış gibi alışverişlerde uygulanabilecek taksit sürelerini belirledi. Televizyondan beyaz eşyaya, bilgisayardan mobilyaya kadar birçok kategoride farklı taksit sınırları uygulanacak.
21.10.2026
14:01
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın