Kaçakla mücadelede kararlılık vurgusu | HABER YORUMLARI
Bingöl Belediyesi, son dört ayda 25 işgaliye ve metruk durumdaki 17 yapının yıkıldığını bildirdi. Açıklamada, kaçak, ruhsatsız ve usule uygun olmayan yapılara yönelik sürdürülen mücadelenin kararlıkla devam edeceği vurgulandı.
Yersenn.. Zabıtanı polisi yıkıma gönderip bir telefonla son anda ekibi çektiğin yerleri ne zaman yıkacaksın o zaman? Sana nasıl inanalım Erdal bey? Yık oraları o zaman inanalım sana
@Misafir Kullanıcı Ziraat bankasının karşısındaki yere iki kez şahit oldum çevik kuvvet dahi geldi telefonla hal edildi ben Şahidim kardeş bunlar gerçek görün artık yahu
@Misafir Kullanıcı şu anki belediyeden bahsediyoruz.doğrudur.YÜCEL'de SERDAR'da yıktılar.yapmadılar.ERDAL bey Allah razı olsun.o tarz yıkım yapmadı iğrenç yapıları yıktı.
hiçbir dönemde olmamıştı.tebrik ediyorum,devamını ve geri adım atılmadan daha da ileri götürülmesi için ne gerekiyorsa daha ağır yaptırımlar uygulanarak bingöl'ün olmazsa olmazı aynı yaptırımları yol ve kaldırımları işgal eden kahvehane,manav,fırın,bakkal çakkal vb.hiç bir esnafı ayırmaksızın tamamına uygulanması gerekiyor....başarılar diliyorum.
ayrımcılık yapmayın afatlarda kaçak yapıyı adam öyle büyütmüşkü adamın sırtı kuvvetli ona dokunamıyorsunuz nerde bi fakir gariban varsa onlara dokunuyorsunuz aaaaah adalet aaaah
@Misafir Kullanıcı bir kere edepli ol erdal nedir askerlik arkadaşın mı senin ismiyle hitap ediyorsun o bahsettiğin tüm yapılar yücel bey zamanında yapıldı o zaman süt dökmüş kedi olan sizler şimdi erdal bey zamanında neden aslan kesildiniz hayırdır ha bu konuda haklısın bak o cadde üzerindeki tüm ekler kaçaklar ne varsa tamamen yıkılmalı üstüne gidilmelidir ama eleştirirken bile saygılı olun bu kültür yerleşsin bizlere de sizlere de vesselam.
@Misafir Kullanıcı sahi sen herşeye maydonos oluyorsun erdalın avukatıysan işimiz biraz daha kolaylaşır...Gir şehit mustafa gündoğdu caddesi ve üniversite cadesine bizde size destek verelim olmaz mı
Metruk binayı yıksan ne olur yıkmazsan ne olur..Uyuşturucuyu sadece orda kullanmıyorki müptelası olan kişi...Kararlıysanız ziraat bankasının yanındaki belediye iş hanının dört bir yanına yapılan kaçak yerleri yıkında samimiyetinize inanalım.Hiç bir hijyen olmadan tatlıcısı çaycısı ne arasan ucube gibi yığılmış oraya...Hadi bakalım söyleminizde ne kadar samimi ve ne kadar kararlısınız görelim...!
@Misafir Kullanıcı önceki dönemin hatası varsa eksiyi varsa sen düzelteceksin böyle gelmiş böyle gidecek demiyeceksin siyaseti öğrenecek potansiyelin var ama ben görmeyecem
@Misafir Kullanıcı Önceki dönemmiş halkın yeri işgal edilmiş ve işgal edilen yer hukuken yasaktır ve yıkılmaya müsaittir anladınız mı. Tabi belediye kişilerden yana olduğu için yıkmaz ama muhalif birinin yeri oldu mu yıkar bizi kandıramazsınız
inşaalalah inşaallah adalet yerini bulur hak ve hukuk gözetlenir çünkü herkes vatandaş ve vergisini vermekle mükelleftir tabiki işgaller ve usulsuz yapılar yıkılsın
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın