Her dönem gündeme gelen ve halkın en öncelikli beklentisi olan kaldırım işgalleriyle ilgili yapılan açıklamalara rağmen henüz bir gelişme bulunmuyor. Yayalar için yapılan kaldırımlar esnafların reyonuna dönüşürken, 'işgale geçit yok' açıklamalarına rağmen Belediyeden ses seda yok!
Bir inşaatta yaklaşık 200 kişi çalışsa bunlarında ailesi 4 kişi olsa bir inşaat 800 kişi eder. 20 inşaat olsa eder 16000 kişi. İşte tamda enaz bu kadar insanı ekmeksiz bıraktınız peki Allahtan Korkmaz mısınız siz
Suçu hep belediye ye atarak bu işler çözülmez. Asıl suçlu kaldırımı işgal edendir din imandan bahsediyorlar hem kaldırımı işgal ediyorlar hemde kürsüyü caddeye atıp dedikodu yapıyorlar asıl suçlu bunlardır. ilaki belediyenin ceza kesmesi mi lazım kul hakkı olduğunu bilmiyorlarmı bu işgalciler.
Gonulden istemesemde sanirim bu AKP nin Bingol'de son belediye baskan olur diye dusunuyorum, ya elini cabuk tutupta verdigi sozler, projeler va dahasi bir an once yerine getirilir yada insallah halk geregini yapacaktir.
seçimden önce erdal efendinin verdiği vaatler nerde hepsi kandırmaca ama ben hakkımı helal etmiyorum keşke elim kırılaydıda akp ye oy vermeseydim eşimle çocuğumla çarşıda yürüyemez hale geldik kaldırımlarda eşimle yürüyemiyorum yoldan yürüdüğümüz zamanda sürücülerden tepki alıyoruz ne olacak bu memleketin hali yoksa 3 5 tane esnaftanmı çekiniyorsunuz o makamın hakkını ver erdal efendi
Belediyenin zabita aracini kullanan gri olan ford cornet hep kendi ozel isinde cogu zaman kullaniyor adam bide siyah gozluk takip devletin araciyla millete hava atiyor
Erdal ı yazık ya üstüne gitmeyin adam yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal sağ ve sola tükürse üstüne bulaşır. Oda olmaz eeee sadece siyasette korkakların yeri olmazı bilmeden gelmiş sanki biraz korkak
Kimse bize hikaye anlatmasını hele hele Erdal bey ...Görüntuler bunlarsa ı makamda bir dakika durması uygun değildir..Neden mi çünkü bunları ilk 100 günde bitireceine söz vermişti ve seçimin üstunden 111 gün geçti
@Misafir Kullanıcı doğru söylüyorsun.bu toplum hiç bir şekilde idare etmeden,anlayıştan,uyarıdan,ikazdan anlamaz bu işi emniyetle halletmek gerekiyor,duygusallığa hiçbir şekilde yer yoktur.fakir fukara ekmeğine engel olma laflarına yer verilmemeli derhal gereği yapılmalıdırrrrrrrrrrrr.............
Maalesef ise alimlardan tutun belediue araclarinin kullanimina kadar hepsi yine kendi sulalerine verildi. Ne diyeyim allah hakkimizi alsin. Kac donemdir hep ayni terane, isim degisiyor sistem ve yiyenler ayni
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
20.10.2026
19:19
Bingöl'de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'de yaşlı nüfusun en fazla bulunduğu ili açıkladı. Bingöl'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payı yüzde 8,8 olarak hesaplandı. Kentin verileri, bölge illeriyle karşılaştırıldığında dikkat çeken bir tablo ortaya koydu.
20.10.2026
18:22
Bingöllü kadınların el emeği Mısır'da sergilendi
Bingöl Aile Destek Merkezi-2'de (ÂDEM-2) Bakır İşlemeciliği Kursu'na katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen uluslararası fuarda sergilendi.
20.10.2026
15:06
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
20.10.2026
14:43
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sorunlu fonların tasfiyesinde ilk etapta 10 milyon TL ve üzerinde reel kazanç elde edenlerden iade talep edileceğini açıkladı. Şimşek, gönüllü iade yapılmaması durumunda hukuki sürecin işletileceğini bildirdi.
20.10.2026
10:12
Bingöl Teknokent'te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Üniversitesi bünyesindeki Teknokent, yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimci, araştırmacı ve firmalardan başvuruları almaya başladı. Süreçle teknoloji tabanlı girişimciliğin desteklenmesi ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın