Halk Otobüslerinden Grev Kararı! Ulaşım duracak | HABER YORUMLARI
20 Temmuz 2022 Çarşamba günü otobüsler çalışmayacak. Kooperatif Başkanı Nihat Kaya: 'Grev nedeniyle halkımızdan özür diliyoruz. Ancak buna mecburuz. Yakıt alacak gücümüz kalmadı' dedi.
Mesela Muş'ta bilmem Uşak'ta ve Adıyaman'da kaç km lik mesafe için kaç lira ücret alınıyor buna dair halka bilgi ver ki ikna olsun insanlar doğru bulunsun
Tramvay metröbüs otobüs minibüs hepsini istiyoruz.erdal arıkan seçimden önce kahve konuşmalarında vaatlerin arasında yeni duraklar yeni güzergahlar yapacaktın yalansa yalan de, iftira de, bu iş köprü ortasında çiçek ekmeye benzemez.
Bayramda 2 gün ücretsiz çalışmanız iflasınıza neden olmuş vah vah pilakalarda 3 tirilyon almancıların nedense yatırım finansal kaynağı olmuş. Çözüm: yav hiç çevre ilere seyahat etmiyormusunuz. Diyarbakır istanbul izmir ankara bütün illerde minibüs altarnetif toplu taşım olarak DOLMUŞ kullanıyor. Kenarmahlleye giden toplu taşıt yok mahledeki gariban halk yeri geliyor parasıyla taksi bile bulamıyor Rabbim sizdende yönetimdende bu ulaşım hakkını sorsun.
Belediye otobüs almalı, bunun için herkes cimere ve akime yazsın. Bu şehri sahipsiz bırakmayalım, buradaki siyasetçilerin bizi duyacağı yok, sesimizi cumhurbaşkanımıza duyurmaya çalışalım.
Aç gözlüklükle ele bir şey geçmiyor. Vatandaşı terbiye etmeye hakları yok. İnşallah raiç konusunda belediye taviz vermez ve belediye acilen belediye otobüsleri alıp çalıştırır. Erdal Arıkan başkanlığın hakkını veremedi bari halkı halk otobüs firmasına ezdirmemek için DMO'den acilen 50 adet otobüs satın almalıdır. Başkan raiç konusunda otobüsçülere taviz verirse milletin ahını alır.
Zaten milletin burnundan getirdiniz. Yaz gelir klima açmazsınız keyfinize göre zam yaparsınız. Şoförlerinizin bir çoğu halka karşı kaba nezaketten yoksun davranışları var. Yeterli seferleriniz yok duraklarin bir çoğu tıklım tıklım dolu oluyor ve kimse binemiyor bazen. Şimdi de yakıt düşerken siz grev kararı alıyorsunuz.
Yakıt 31 tl iken neden zarar etmiyordunuz şimdi yakıt 25 tl zarardan bahsediyorsunuz alıştınız ağlamaya başka illeri örnek alın halkın Allah gözünüzü doyursun adam var 3 öğrencisi var aslında halk sizi protesto etse
Bingöl'de 6 Kasım'dan bu yana kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Fehmi Uzunboy, Dügernan köyü kırsalında ölü olarak bulunmasının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.11.2025
00:08
Bingöl'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
10.11.2025
00:07
Lider 12 Bingölspor geçit vermedi!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta yoluna emin adımlarla devam eden 12 Bingölspor, Diyarbekirspor'u 2-0 mağlup ederek hem liderliğini pekiştirdi hem de taraftarın şampiyonluk umudunu bir kez daha tazeledi.
10.11.2025
00:06
Meteorolojiden Bingöl için toz taşınımı ve zirai don uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü toz taşınımı ve zirai don uyarısında bulundu
10.11.2025
00:05
Bingöl'de 'afet farkındalık' eğitimi
Bingöl Belediyesi, afet bilincinin artırılması ve vatandaşların olası afetlere karşı hazırlıklı hale gelmesi amacıyla afet farkındalık eğitimlerine başladı. İlk eğitim programında, yangın ve deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın