24 Haziran seçimleri için üç dönem kuralına takılacağı için müracaat etmeyeceği düşünülen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, dün aday adaylık müracaatını yaptı.
Reis seni Bingöl için bakan yaptı fakat sen kendi tanıdıklarını ve çevreni çeşitli kadrolara getirmekten başka ne yaptın? Bugün Bingöl çevre illere nazaran çok ama çok geridedir.Bunun tek sebebi basiretsiz ve çapsız bir bakanın olmasıdır. Duygusal olarak değil,reel olarak bakalım, kaç yıldır bakansın ve ne yaptın?
Sadece şunu sormak istiyorum ben. Kaç dönemdir Bingöl'de bakan olarak görev yapıyor Sayın Yılmaz.Peki şu ana kadar Bingöl'e elle tutulur ne yaptı? Diğer çevre illere bir bakın bir de Bingöl'e. Resimiz seni üst üste bakan yaptı Bingöl için,fakat sen ne yaptın Bingöl için?
Bingöl ilimiz Cumhuriyet tarihinde ilk defa Kabineye sayın Dr. Cevdet YILMAZ'ı taşıdı. Bingöl halkı olarak kendisiyle iftihar ediyoruz. Sayın Dr. Cevdet YILMAZ parlamentonun ve kabinenin zeki ve dürüst simalarından biridir. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminde 27.Dönem TBMM Milletvekilleri arasında görmeyi ALLAH nasip eylesin...
sayın bakanım seni tebrik ederim sen gerçekten beyin adamsın Bingöllün saf insanları yine iştima etin versinler 6.000 tl yi bu insanlar akıl olmaz oyum sana helal osun yine veririm kıskananlar çatlasın. bende adam gibi adamım. B
hiçkonuşmaya gerek sadece sayın cumhurbaşkanımız bingölden 50 kişiye sorsun cevdet beyi 50 kişiden tek bir kişidahiisterse aday olsun ALLAH RIZASI İÇİN BİNGÖL ün kaderiyle oynamayın cevdet bey akp çokseviyorsa aday olmasın olursa hiçkimse oy vermez kesinlikle
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın