Caddeye güzellik kattı ama zarar veriyorlar...! | HABER YORUMLARI
Bingöl Belediyesi tarafından Genç Caddesi güzergahında yapılan ve caddeye güzel bir atmosfer kazandıran çevre düzenlemesi görenlerden taktir topluyor ancak oturaklara ayakla basanların oluşturduğu kirlilik, tepkiyle karşılanıyor!
Belediye başkanının valinin sanki umrunda sanki onların cebinden para çıkıyor. Umurlarinda olsa kamerayla güvenlik personeliyle çoktan önlem almışlardı. Bunlarin işine geliyor kırsınlarki bir daha ihale verip yandaşı zengin etsinler.
Ankarada yaşayan bir bingöllü olarak bu tür aile terbiyesi görmemiş eğitimsiz insanları görünce kendimden utanıyorum bir sefer aklı selim insan olsa düşünür bu yapılan hizmet belediyeye ödediğin su çöp faturalarından kesilen vergiler ile yapılıyor belediyede sonuçta bir kamu kurumudur her ne kadar yerel yönetimde olsa devlete bağlı kuruluştur devlet kamu malına zarar vermekle eşdeğerdir bununda anayasada kanunen cezası vardır açıkçası bu tür geri kafalı taş devri zihniyetli insanların tespit edilip gereken yasal hukuki para ve hapis cezaları uygulanmalıdır aksi taktirde tam hız devam eder
Yapılmadığı zaman ağzına geleni söylerler; yapıldığı zamanda argo olacak ama içine ederler. Özellikle de şu parklarda ki kamelya da ateş yakma olayını da bir el atılsın malum kış geldi. Yazık tüm kamelyaların oturma yerleri, masaları ve kamelya çatıları zarar görüyor. Sayın başkanım zabıtaları bu gibi yerlerde görevlendirseniz. En azında caydırıcı olurlar.
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın