Buyankara'dan sitem dolu sözler! 'VEFASIZLIK GÖRDÜM' | HABER YORUMLARI
MHP'de liste dışı kalınca Yeniden Refah Partisi'nden 1. Sıra aday olan M.Ziya Buyankara: 'Vefa gösterdiğim ve hak olanı yaptığım halde, haksızlık, adaletsizlik ve vefasızlık gördüm. Buna tüm Bingöl Halkı, Türkiye kamuoyu ve yüce Allah şahittir' dedi.
Son yorumlarin MHP li oldukları belli ve zorlarina gitmiş bu aşikar. Adam baştan sona haklı. Vekil cikartabilecekkken saçma sapan listeler yaptınız. Hocada cumhur ittifakinin en temiz partisinden siyasi hayatına devam ediyor haklı olarak. Zorunuza da gitse bu adam haklı davasında ve kazanacak inşallah
Adam haklı tüm söylediklerinde. Boş yorum yapanlar rakiplerin trolleri galiba. Bakın yazıyorum buraya bu adam en az 30 bin oy alacak. Bingöl halkı çantada keklik değildir. Sağ kesimin artık akillanmasi lazım
Troller dolmuş yorumlara. Kendinizi parçalasanızda Ziya Buyankara gibi bir dürüst temiz dik duruşlu siyasetçi bulamazsınız. Allah'ın izniyle geliyor gelmekte olan.
Kimseye hocaya vefasız filan demesin MHP nin Bingöl'de aldığı oy sayısı emre beyin millet vekili seçiminde ortaya çıktı 3700 ziya hocanın şahsına Bingöl genel olarak aldığı oy 27500 daha fazla uzatmanın anlamı yok ziya hoca gayette iyi yaptı bakalım vekillik verdiğiniz kişiler size kaç oy getirecek yorum yazanlar seçimden sonrada burda yorum yazın bekliyorum ziya hoca en kötü ihtimal yine 20 bin oy alır bunuda yazın bir kenarı sonuna kadar ziya hocanin yanındayız inşallah Bingöl halkı ziya hocayı meclise götürecek 👍
@Misafir Kullanıcı Zamanında bir adam varmış. Eskiden elektrik yok tabi mumla aydınlanırlarmış. Bu adam her gece kendi mumunu yakar defterini açar komşuları evine ne almış teker teker yazarmış. Kendisi de aç uyurmuş. Anlayacağın kendi mumunu yakıp başkasının hesabını yapma olan sana olur.
@Misafir Kullanıcı Paralı troller yalana iftirayada başlamış hangi çocuğu ev satmış velevki satmışlar seçime girmek bedel gerektirir çocuklarının babalarına desteğinden daha güzel ne olabilir halkın malını çalmamışlar gasp etmemişler en azından
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın