Buyankara: 'Bingöl'ün değişime ihtiyacı var' | HABER YORUMLARI
Yeniden Refah Partisi Bingöl merkez Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun ilgi eşliğinde gerçekleştirildi. Toplanan kalabalığa seslenen ve değişim çağrısında bulunan 1. Sıra Adayı M.Ziya Buyankara; 'Görüyorum ki Bingöl kararını vermiş, Yeniden Refah Partisi ile güzel aydınlık günlere yürümek istiyor' dedi.
Feyzinin 3. dönemi ve 15 yıl olacak 10 yıl nasılsa bu da aynı olacak sizce birşey yaptımı ki bundan sonra Bingöle yapsın malesef sağlıklı düşünün çıkarsa o çıkar diğerleri boşuna onlar da biliyor onun için iyi düşünün bingöl karar senin oy semnin irade senin
Zıkteliler, Sivanlılar, Solhanlılar, tavz aşireti kararını verecek bu seçimde listeye karşı ve kendini Ankarada listeye koyup önünüze zoraki koyanların kararı verilecek olan seçimdir buyrun yetki ve karar sizin milletimiz
Ziya hocanın skm bürosunda konuşmasına şahit oldum vallahi çok güzel yerinde güzel tespitleri var ıh uh kuh çekmiyor kekeleme tekrarlama bile yok sözler net ve anlaşılır. Bende tanımıyorum ama arkasında kötü konuşan görmedim.. sadece bir partiden başka partiye gecmiş suç buymuş. Kim olsa yapardı. Kıymet bilinmeyen yerde kıymet bildirmek gerekli sadece
Tüm adaylar partiler birleşti Ziya hoca kadar insan toplayamadı bütün BİNGÖL buna şahit adam tek siz hepiniz bunu görmek için kör olmak gerek hocayı tanımıyorum fazla ama nerde biri konuşsa oyum ziya hocaya diyor iş bitmiştir veselam
Hdpliler lut kavmidir. Bu güzel adamın altında fink atmaya halkları yoktur. Aklınızı başınıza devşirin. Akp Mhp Hdp üçlüsünden bu güne kadar fayda gören yok. Erbakan hoca ülkede ilk ve tek motor fabrikası gümüş motoru kuran adamdır. Almanların tank çiz diye yalvardığı adamdır. Ziya hoca hakeza öyle donanımlı egitimli biridir. Hocamızı sizlere yedirmeyeceğiz.
Ak partinin BİNGÖL 'deki vesayet sistemini değiştirmek için, Yeniden Refah Partisi ve MHP 'nin 40 yıllık fırsatı geri tepmesi içinde M.Ziya BUYANKARA, ya gün doğdu.
Son yorumlarin MHP li oldukları belli ve zorlarina gitmiş bu aşikar. Adam baştan sona haklı. Vekil cikartabilecekkken saçma sapan listeler yaptınız. Hocada cumhur ittifakinin en temiz partisinden siyasi hayatına devam ediyor haklı olarak. Zorunuza da gitse bu adam haklı davasında ve kazanacak inşallah
Bir yorumcu HDP ye oy verin demiş. Tek vizyonu çalgı, çingi, halay çekmek, nerdeyse cenaze bile olsa davul zurna oyun ve ....... olan boş bir ideolojiye neden insanlar destek versin. Dünyanın en aklını kullanamayan seçmeni HDP lierdir.
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın