KGS kartlarının yerini HGS kartları alıyor. Bakanlığı tedbir almamakla eleştiren Bayram: Kart almak için PTTye yönlendiriyorlar ama karttaki para kontörlerin aktarımı için köprü gişelerini adres gösteriyorlar. Herkes İstanbulda yaşamıyor ki her gün köprüden geçsin. Bölgenin şoför esnafını da düşünsünler. Önlem alınmazsa milyonlar çöpe gidecek.
hangi partiden aday olursa olsun bütün samimiyetimle söylüyorum ali bayrama oy veririm bu şartlar altında bingölde oy verecegim iki insan var birinin adı lazım degil biri ise ali bayram. birinin gelip bu belediyelerin siyasilerin etrafında gezinen yalakaları oy moy korkusu olmadan silip atması lazım bunuda ali bayram dan baskası zor yapar bu ilde
Ve umudimi hala yitirmedim siyasete girmeme noktasinda ki inadi birgun kirilir ve bu ozellikleri ile Memlekete hayirli tutatrli ve istikrarli hizmetlerde bulunur. Maalesef eski colikli buyuklerimizin ahlaki ve ilkeli durusu pek az insana sirayet etmis durumda. Umidim odur ki bu sirayetlerin artmasi ve hak ettigimiz sekilde yonetiliyor ilkesine uygun ilkeli gozu parada pulda olmayan insanlarin basimiza gelmesi. Bu nedenle Ali Bayramin adi her gectiginde umitleniyor ve arzuluyorum.
Surekli konusulur birilerininnisine gelir savunur birilerinin isine gelmez savunmaz, bir kisim bingollude menfaati olmadan, ozellikle basinda cikan haberlerden etkilenir aday olmasini ister Ali Bayram'in. İktidar elinde olursa muhakkaktir her insan evladi gibi yakin cevrenin bundan faydalanmasi lakin bir gercek var ki su gecirmez. O da Ali Bayram cesur bir adam memleket ugruna yapilacak hizmet soz konusu olunca birseylerden cekinmeyen o hizmete kaplan gibi sarilip koparan bir adam. Bu ahlaki yapisi ozelligi onu ayiriyor.
husamettin bey ile ali bayram arasinda farkli bir bag var birbirlerini kardesten ote gorurler bingolun menfaatine bir kararda farkli dusunmedikleri sure icerisinde birlikte hareket ederler. Ve keske dedigin gibi olsa saadetten aday olsa yillarca yerli halkin buyuk cogunlugu ona bunun icin yalvardi adeta, aday olursa emin ol feyzi berdibeginden, husamettin korkutatasina, mahfuz gulerine, kemal bozanina kadar bir cok kanaat onderi ona destek cikar anlayacagin o niyetini senden daha cok isteyen 100 lerce kisi var hizmet etsin diye ama zor.
akp'nin su an etkili isimlerinden biri akpden aday olmasini istiyor akpye de hayir diyor, saadette mi gidecek? Hem isteseydi, gozu baskanlikta olsaydi gecen secim 4 parti teklif etti kabul ederdi. Daha sonra bazi nedenlerden, baskanlik icin adaylik teklifi gelen partiye gitti ve encumen adayi oldu hizmet aski boyle birsey iste kibire yer yok. O yuzden yalaka olan koltuk sevdasi olan zor anlar ali bayrami. Hirslarina ragmen icinde biraz insanlik ve onur kalan anlar neden yaptigini.
Ne zaman konussa yine birseyler donmus diyorum tikliyorum haberini. Sert olmadannolmuyor idarecilik ilimizin hali ortada. Memleketin boyle daha cok evlat yetistirmesi gerekiyor. Yoksa halimiz yaman bir iki adam daha olsa boyle hersey yoluna girer. Yalakalik yapmadigi icin bakanindan vekiline herkes seviyor bu adami cunku ilkesi var. Bir adam yalaka ise ilkesi yok ise orada sorun vardir bu ilin sorunuda yalakalar siyasilerin etrafi sarilmis durumda malesef siyasilerimizde de onferaset yok onlari silip supuremiyorlar.
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
21.11.2025
12:52
İstanbul'da 'Bingöl Tanıtım Günleri' organizasyonu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'ü Türkiye ve dünyaya birlikte tanıtacağız' dedi. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere milletvekilleri, iş insanları, bürokratlar ve İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katılması bekleniyor.
20.11.2025
17:41
Bingöl'de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada öğretmenler kıyasıya mücadele etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın