Bozulan yol yüklenici tarafından yapılacak | HABER YORUMLARI
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir; Yüklenici firma, uhdesinde bulunan yolun bozulan kısımlarını iş sezonunun başlamasıyla beraber yapacağını taahhüt etmiştir. Yüklenici firmanın katı teminatı ve yüzde 4'lük kesintisi Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin hesabında bulunmaktadır dedi.
@Misafir Kullanıcı Yaparsa öyle bir şey karakterini sorgular bu millet..Bingöl'de değerini kaybeder..seviliyorsun buyankara..hiç olma.. bingölün herşeyi ol.seni başkan yapalım
Yaşar Demir İl Genel Meclis Başkanı olarak elbette açıklama yapma yetkisine sahip olduğu için yazılı cevap vermiş. Ayrıca Yaşar bey işini layıkıyla yapan ve bu yüzden de Meclis Başkanlığında üç dönemi geride bırakmış düzgün ve hakkaniyetli bir adamdır.
Siyasetten çok anlamam kim kimin adamıdır onu da bilmem işin içinde rant var mıdır yok mudur bilgim yok benim anladığım ve yorumlardan çıkardığım sonuç şudur. Halkın güvenini kaybetmiş sürekli vitrinde olanların siyasette biraz ara vermeleri yönündedir. Bu kadar şikayet edilenlerin görevde olmasını akıl izan işi değildir.Devlette güveni azaltan milletin gözünde şüpheli olanların görevden el çektirilmesi gerekir
Yıllarca Akparti içten Bingöl'de Akpliler tarafından yönetildi..Bu memleketin 17 yıl başına tepeden inme vekiller başkanlar gönderilmiş olmasaydı Akpartili yürekli insanlar bingölü Bingöl yaparlardı..Parti içten hâlâ Akplilerin elinde..onların kontrolünde..AKP'li kimdir hırsız yolsuzcu .. Akpartili kimdir? Vatansever memleketine hizmet eden seven insan demektir.
Bingölde yapılan yanlış veya eksik işlere gelen eleştirileri; her zaman art niyet olarak değerlendirin. Siyasi bir oluşum ve muhalefettir. Eleştirmesi ve gündeme taşıması görevidir. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
bak kardeşim ben akplyim ne yalan söylüyeyim yaşar beyin bu hareketlerini görünce yani bu açığı kendisi çıkıp belirtyorsa inanın takdir ediyorum onca partili ses etmiyorsa
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın