Bingöl merkez ve ilçeleri ile çevre illerden binlerce kişi, Bingöl Belediyesi'nce Hesarek Kayak Merkezi'nde düzenlenen festivalde buluştu. Halayların çekilip konserlerin verildiği festivalde yapılan konuşmalarda huzur, birlik ve beraberlik vurusu yapıldı.
Çok güzel olmuş bu ve buna benzer festivallerin Bingöl de İnşallah daha çok yapılır. Allah Katkısı ve emeği geçenlerden razı olsun. İnsanlar bu zor zamanda biraz olsun stres atıllar.
Yorumlara şöyle bir bakınca eleştirenler ideolojik bir bakış açısı ile değerlendii. Bu tür etkinlikleri bütün diğer siyasi partilerlde fırsat olunca yapıyor. Asıl mesele kadın kız iç içe müzik fısk fucur mekkeli müşriklerin düzenlediği panayırlar gibi. Bunların hepsi Allah katında haram şeyler. Ordakilere sorsan çoğuda çok şükür müslümanız der.
@Misafir Kullanıcı Asıl senin ve senin gibilerin müslümanlıkla alakası olmadığı kesin eğlenmek haram değildir. Mutlu olmak haram değildir. Eğitim seviyen ne senin ?
Festivalmiş! Tüyü bitmemiş yetimin ve 84 milyonun hakkını götürüp böyle rezaletlere sarfedersiniz !Allah bunun hesabını sormaz mı zannediyorsunuz. Diğer taraftan da dindar nesil yetiştiriyoruz diye kitlenizi uyutmaya devam edin bakalım. O gençliğe yaşattığınız haramlardan dolayı Allaha nasıl hesap vereceksiniz? Kendilerine Yeryüzünde Fesatlik Çıkarmayın Denildiği Zaman, biz ancak ıslah Edicileriz derler. Dikkat edin ki onlar fesatcilarin ta kendileridir. Ama şuur etmezler. Bakara, 11
Gerçekten eşi benzeri olmayan bir milletiz. Mazot doğalgaza piyasaya sürekli zam geliyor ama her nedense eğlenceden taviz yok. Asgari ücret alıyoruz ama Sekiz online TL lik telefonu elimizden düşürmüyoruz. Samimiyet diyorum başkada Bir şey demiyorum. Allah bizi islah etsin
Festivale katılmak zenginlik midir? Bu millet tekalif i milliye kararına uyarak ahirindaki tek kalan sarı öküze kiymis ve vatan uğrunda bedelsiz nice maddi şeyleri hibe etmiştir. Bu karakteri başka milletlerde bulamazsınız. Bunu anlamayana tarih okumasını tavsiye ederim.
2025-2026 sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz 12 Bingölspor, iç saha maçlarına dair bilet ve kombine fiyatlarını duyurdu ve 'Bu sezon sen de yerini al, şehrinin takımına omuz ver' çağrısında bulundu.
18.08.2025
19:44
Körtewliler yaylada şenlendi
Bingöl merkeze bağlı Çukurca köyü (Körtew) sakinleri, ikincisi bu yıl düzenlenen yayla şenliğinde bir araya geldi. Çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte, sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde coşan yöre halkı, halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
18.08.2025
18:42
Şeyh Ahmet için tedbir çağrısı!
TOKİ konutlarının yükseldiği Bingöl merkez Şeyh Ahmet mevkiinde yaşanan kazalara dikkat çekilirken, oluşacak trafik yoğunluğu için şimdiden tedbir alınması ve yan yollarla trafik güvenliğinin arttırılması çağrısı yapıldı.
18.08.2025
02:56
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
18.08.2025
02:48
Afetlere karşı gerçekçi çözüm çağrısı! 'Mevzuat ve belgeler bizleri korumuyor'
Alban: 'İmar, Afet, Planlama, Yapı Üretim ve Denetim, Kentsel Dönüşüm, Afet Risk Azaltma, Afetlere Müdahale' yasaları gibi çoğunluğu kâğıt üzerinde kalan stratejiler, planlar, yasal mevzuat ve belgeler bizleri korumuyor.'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın