İslam dünyasının içinde bulunduğu durum içler açıcı, üniversitelerde, STK lar ve diğer kurum ve kuruluşlar konu üzerinde araştırmalar yapmalı, öyle bağırıp çağırmakla çözüm olmaz , oturup düşünmek lazım, bizler nerde hata yapıyoruz, anlıyacağınız birileri bizi iyi çözmüş.
Yorumlara bakınca hayrete düşmemek elde değil. Uzaklarda olan bir şey için dışarı çıkmanın anlamı neymiş! Arkadaşlar sokaklara çıkan bu insanlar figüran değil ki yaşanan herhangi bir olay için dışarı çıksınlar. Herkes neye hassasiyet duyuyorsa onun için tepki verir. Şikayetçi olduğunuz konu varsa sizde sokağa çıkın tepkinizi verin. İslam beldelerinde yaşanan sıkıntılar için sokağa çıkan bu insanlara her seferinde bunun için de şunun için de sokağa çıktınız mı demek kadar gereksiz bir laf olamaz.
Hiç bişey yapmayan veya müslümanlara yapılan haksızlığa bir laf dahi edemeyen içimizdeki israilliler laf atıp duruyor. Sizde sıcak yerinizden kalkın bir şeyler yapın görelim sizi.
Hastaneyi bombalamaları tamamen islam ülkelerini kışkırtmak için. Oyunlarını bozmak istiyorsanız fazla gaza gelmeyin. Her İsrail karşıtlığı yapana da kanmayın. Her kim de İsrail taraftarlığı yapıyorsa ona da inanmayın. Çünkü her iki tarafı da organize eden siyonistler. Malesef at izi it izine karışmış durumda. islam ülkelerinin halklarının tepkilerini ölçüyorlar ona göre devam edecekler veya geri adım atacaklar. Bakın plan neymiş okuyun: https://www.internethaber.com/mason-albert-pikein-kehanet-mektubu-3-dunya-savasi-1814102h.htm https://tr.wikipedia.org
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın