Bingöl'de usulsüz rapor operasyonu: 24 gözaltı | HABER YORUMLARI
Bingöl'de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve aralarında Devlet Hastanesi çalışanlarının da olduğu 24 şüpheli şahıs, usulsüz engelli raporu düzenlemek suçundan gözaltına alındı.
zaten son zamanlarda kime soruyorsan raporlu araç aldım diyor. resmen sektör haline geldi. Kriz var deniyor ama ortalık yeni arabadan geçilmiyor.. Demekki bu işin arkasında da şebeke var. alan veren aracı olanın Allah belasını versin.
Devletimiz ucu kime dokunacaksa sonuna kadar yanlış işlem ve kişilerin üstüne gidilmelidir. Askerlikten kim kaçmış, kim usulsuz almış en ucra ayrıntılarına haatta son 20 yıla bakılmalıdır, devletimize Allah zeval vermesin. Bu devlet, millet hepimizin bir de inanan insanlarız lütfen el insaf ölüm var, hesap var
sağlik gerçekten çok laşkalaşti.5 aydir ben eşim ve çocuğum en az 5 kere aile hekimliği birimine gittik:Ne hikmetse aile hekimimiz ve hemşiremiz sürekli izinde.Saglik müdürlüğünde bir arkadaşa sordum.Meğer sistem farkliymiş.Of sistemi varmiş.personel sirayla çalişiyormuş.Ben hakkimi helal etmiyorum.Eğer söyledikkerim yalan ise Allah hesabini bana sorsun
Bu hastaneyi yönetenler siyaseten aranıyordu değil mi? Rezilsiniz işte diyecegim ama bunlar da yüz yok utanma yok. Kimin parmağı varsa aracından tut memura memurdan tut idarecilere doktorundan tut siyasetcisine kim bu kirli işi yapıyorsa Rabbim onları helak etsin. Bingöl'de oy kullanmak birilerini bu memlekete bela etmekle eşdeğer
Polisimizinden ALLAH cc razı olsun gereğini yapıyor fuhuş operasyonu ve bu operasyonu hakkıyla yerine getirdi umarım emekleri siyasetçilerden geri dönmez birde dek dolap çeviren müdürler ve siyasetin etrafında gezenlere bir güçleri yetse bu cennet vatan süper güç olur evelALLAH
Bingöl'de hafif ticari araç ata çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Bingöl'de hafif ticari aracın ata çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
16.08.2025
23:32
Bingöl'de kırsal alanda yangın
Haber verilmesi üzerine olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
16.08.2025
03:48
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Çalıştay kapsamında; tarım, sanayi, turizm, girişimcilik, dijital dönüşüm ve çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere birçok konu başlığı ele alındı.
16.08.2025
03:40
Diyarbakır'da orman yangını! Bingöl Belediyesi desteğe gitti
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde başlayan örtü ve orman yangını Lice ile Kocaköy'e de sıçradı. Ekipler yangının söndürülmesi için çalışma başlatırken yangın tehdidi altında olan yerleşim bölgesinde de tedbirler alındı. Söndürme çalışmalarına katılmak üzere Bingöl Belediyesi İtfaiye ekipleri de bölgeye gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın