Bingöl'de konteyner hastane kuruluyor | HABER YORUMLARI
Türkiye'ye, ihtiyaç duyulan yerlerde hastane kurulumu için 1000 konteyner gönderildiğini belirten İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Veysel Tosun, bu konteynerlerin 42 tanesinin Bingöl'e getirilerek konteyner hastane kurulacağını söyledi.
Ey Bingöllü adalet timsalleri siz müdür beye laf edeceğinize cesaretiniz yiyorsa Feyzi berdibeke laf edin.Burda boş adalet konuşmalari yapmayın.Sandikta siz de müdür de feyzi berdibekte aynı safta olacaksınız
Sağlık müdürümüz yeni göreve başladı inşallah ilimize faydalı olacaktır.Mesai kavramı herkes için geçerlidir.Eğer müdürlük mesaiye riayet ediyorsa,Aile hekimi birimleri,TSM ve ilçelerde buna riayet etmesi lazım.Bir yer mesaiye uyuyor ise diğer yerler uymuyorsa o zaman adaletten bahsedemezsiniz.
Müdürümüzün disiplinli ve adaletli davranması ilimiz için büyük bir şans.Aile hekimliklerinde ve TSM'de çok büyük bir adaletsizlik var.Aile hekimliklerinde birçok hemşire yarım gün çalışıp sıra yapıyorlar.Bunları kameralarda tespit etmek çok kolay.Bu kul hakkıdır.Buna göz yuman idarecilerde Allaha hesap vereceklerini unutmamaları lazım.selamlar
Bu adamın gelmesi ile bir şeyler değişmdi halen kirli kadrolar iş başında işe gelmeden iş yapmadan maaş alanlar ve her ay 130 saat mesai ücreti alanlar altlarında devlete ait araçlar ile o köy benim bu belde senin olsun anlayışının hakim olduğu bir kurumdan söz ediyoruz
Göreve yeni başlamış biri için bu yorumların yapılması doğru değil..zamanla görüp karar vermek daha doğru olur..umarım ilimiz için güzel hizmetler yapar..görevlendirme hususuna gelince hangi müdür zamanında kaç tane yapıldığına bakılması lazım ..
Bingöl il sağlık müdürlüğü …İmamlıktan geçip idarecinin olduğu kurum…Şeytan bile baş edemedi bu müdürlükle..Al yuksek maaşı kravat tak takım elbise giyin işte anlamaz yöneticilerin yıllardır kaymagını idarecilikle yiyebinlerın olduğu kurum..yirmi yuzlu idarecilerin yıllarca kaymagını yıyen şeytanların olduğu kurum..Samimiyet değil riyakarlığın yalakalığın olduğu en tehlikeli kurum..imam ne işi var yöneticilikte …İşte para böyle birşey…Son nefese kadar devlet atana kadar çalışırlar çünkü kahvede otursa bi allahın kulu selam verme
Sinsi yılanların yeridir müdürlük dikkat et..Meşenin altına gizlenmiş yılanların merkezidir müdürlük..Kendine güven sadece.Karar konusunda kendin ver kararını adil ol ama..Haksızlık yapma..Geçici görevleri iptal et hizmet puanına göre al ihtyaç varsa personele müdürlükte görevlendirmeler adil olsun..Bunu yaparsan kazanırsın…Görevlendirmeleri iptal için seni o koltuga oturanlara izah etki zarar gelmesin sana..Hadi iyi çalışmalar müdür beggg
Hastanelerde personel yok müdür beggg önce yanındaki görevlendirme ile gelen sağlık personellerini geri gönder.Sabahın köründe gecenin geç saatinde yerleri kontrol edeceğine dedıklerımızı adilce yapki idareci olasın..Salla başı,biat et itaat et yöntemiyle devam edersen eğer sende tarih sayfalarında silinip gidersin..Koridorları boşalt herkesi kendisinin kadrosunun olduğu yere gönder..İhtiyaçmı var liste yap hizmet puanına göre gelen gelip başlasın böyle yapki adil yönetici diyelim..İhtiyaçları hizmet puanına göre öyle belirleki hakkaniyet olsun..Belmud
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın