Bingöl'de 'BAL AVCILARI' arı takibiyle doğal bala ulaşıyor | HABER YORUMLARI
Bingöl'de 3 günlük arı takibinin ardından ormanlık alandaki arı yuvasını bulan 'Bal avcıları', bir ağaç içinde yaklaşık 7 kilo doğal balı çıkararak hedeflerine ulaştı. Ağaç içerisinden çıkarılan ballar tamamen doğal ve şifa kaynağı!
Bunları hapishaneye atıp devletin ekmeğini yedirmeyeceksin. Balı toplayın ....... yerlerine süreceksin arıları salacaksın bunların üzerine. Daha salavat mı getirirler, selamı okurlar belli olmaz
@Misafir Kullanıcı Ağaçları içinde bal var diye kesmedi. Senin şekerin düşmüş. Sen bal yemeye devam et. Beyin fonksiyonlarını en kısa sürede sanayide kaportacılara baktırt. Hastaneye gitme
yazık çok yazık. birde bunlar ilaç ve şeker görmemiş arılar diyor ağzı açık homurdanarak. niye bunları Allah ağaçtamı yarattı.bunlar kovandan oğul verip çıkmamışlarmı. gelin size organik bal yedireyimde bari bu ağaçlara ve arılara zarar vermeyin.
Bunlar bal avcıları falan değil belli ki bunlar ağaç avcıları, yazık çok yazık... Önce ağaçları katledin sonra neden sel oldu, neden sıcak oldu, neden kuraklık oldu derler. Doğa bu intikamını sizden çok ağır bir şekilde alır efendim hiç şüpheniz olması... Şu gülen bey efendi, senin çocuğuna miras bıraktığın tek bir şey var, bedeni tacize uğramış ve içi oyulmuş bir ağaçtan başka bir şey değil...Çocuğunun ve gelecek nesillerin geleceğine hunharca saldırıyorsunuz... BİR AVUÇ BAL İÇİN....
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın