Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı | HABER YORUMLARI
Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi, Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'nın ziyareti sırasındaki incelemesi sonrası denetim yapıp numune alan Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 15 gün süreyle kapatıldı.
şu üniversitenin yemek işini yıllardır gizli üniversitedeki gizli ortaklarla,rüşvetle çeviren firmanında hesabını sorun sayın valim ve rektör bey......
Bütün halk üniversite rektörü Ve genel sekreteri gibi 80 bin 100 bin maaş almıyor.. İşi gücü olmayan düzenli gelir sahibi olmayan hasta olan bingölde binlerce insan varken kendi ceplerini doldurmak için yaptıkları zamları şiddetle kınıyoruz Vali bey bu denetimle halkın gönlünü bir kez daha kazanmıştır
Güya üniversitenin yani devletin olan bir sosyal tesis ama yapılan fahiş zamlar özel sektörden bile çok fazla fahiş fiyat uygulanmış bu yapılan fahiş fiyat zamlarıda kontrol etmenizi istiyoruz sayın valim asgari ücrete memur maaşına yapılan zamlar 40 iken devletin resmi kurumlarında yapılan 90 zamların olması içler acısı bir durumdur..
Bingöle her geldiğimde kaplicaya gitmeye gayret ederim . Fiyatlar gercekten yüksek hijyen desen yok gibi. Çıplak ayla koridorlari gexip sonradan havuza pis ayağıyla havuza giren var. Hijyen konusunda daha farkli tedbirler alinabilir.
Personel yetersiz ve ilgisiz, pencereler sorunlu, bazen sauna bazen buhar çalışmıyor, hijyen yok, çok İsabetli bir karar, devamini sokaklar icinde bekliyoruz, çöp konteynerleri mutlaka gerekli
Tesislerin tüm giderleri çalışanların maaşları dahil devletin genel bütçesinden karşılanıp güya işletme böylelikle kar ediyor ve bu kardan haksız yere döner sermaye kalemi olarak ödeme yapılıyor. Helal mi bu alınanlar ne yazık ki kimse düşünmüyor.
Kaptanı Usta Olmayan Gemiye Her Rüzgâr Kötüdür.. Sayın Rektör Genel Sekreteriniz ve Atadığı İşgüzar, Kibirli Koltuk Sevdalıları Kişiler Sizi Daha Çok Darda Bırakacak.. Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun...🙏🙏
Üniversite diş hastanesini faaliyete geçirip tıp fakültesini kurmak için rektör koşuşturan siz gidin havuza girin beğenmedim denetleyin ceza kesin talimatı verin.isterseniz süresiz kapatın o çalışanlar maaş alamazlar.
Türkiye'deki 202 üniversite rektörünün akademik alandaki başarısını gösteren h-indeks sıralaması açıklandı. Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik 195 rektörü geride bıraktı. Çelik'e, ayrıca İTÜ tarafından düzenlenen Akademik Performans Ödül Töreni'nde '2024 Yılı Yayın Ödülü' takdim edildi.
10.06.2025
01:05
Sami Akbulut mevcut rektörü geride bıraktı!
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, 202 üniversitenin rektörünün uluslararası arenada kabul gören ve bilimsel üretim performanslarının ölçüldüğü araştırmada 34 h – indeks ile ilk 20'ye giremedi. İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan ancak siyaseten yalnız bırakılan Bingöllü hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Sami Akbulut'un indeksinin Akpolat'tan 10 puan daha yüksek olduğu ortaya çıktı.
10.06.2025
01:04
Bingöl'den gitmişlerdi! Kaybolan 2 kişi bulundu
Bingöl'den Tunceli'nin Pülümür ilçesine giden ve Buyar Gölü'ne gitmek üzere yola kaybolan 2 kişi, ekipler tarafından yapılan 12 saatlik çalışma sonucunda bulundu.
10.06.2025
01:03
Prof. Dr. Çapak'a bir görev daha!
Bingöl Üniversitesi Rektörü iken Kırgızistan Manas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Çapak, YÖK Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
10.06.2025
01:02
Bingöl'de 228 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Genç ilçesinde 228 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
10.06.2025
01:01
Bingöl'de iki ayrı kaza: 8 yaralı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı.
10.06.2025
00:59
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 yıl 7 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın