Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nün uzun süredir üzerinde çalıştığı ve birçok detayı hesaba katarak hazırladığı projede uygulama aşamasına gelindi. 'Akıllı Kavşak' uygulamasıyla hem trafik güvenliği artacak hem de bekleme süreleri kısaltılarak trafik yoğunluğu önlenecek. Kavşakta neler değişecek? İşte yeni çalışmanın detayları…
Bence şehrimize birkaç yoldan daha geçit verilmeli Düzağaç Köprüsü yoğunluk açısından kaldırmıyor ve bu daha da güçleşeçektir ileriki yıllarda. Eski Yenişehir karakolunun ordan karşiyakada bir köprü yada Viyadük olur bu şart çünkü şehir Merkezi Karşı tarafla çok yoğun bir trafik oluyor. Daha kestirme ve kolay ulaşılabilir güzergah lar olmalı. Ayrıcada Başkan Erdal Beyin şehrin önemli yerlerine yol ve kavşak genişletmesi çok yararlı Tebrik ederim.
Köprülü kavşak elazığ diyarbakır başta olmak üzere çok verimli olur.güzel haber teşekürler bingöl online sizlerin katkısı büyük ilk günden beri sıkıntıyı gündeme getirdiniz basın sorunu gündeme taşıyan çözüme kavuşmasında hız veren kuruluş tebrikler emegi geçenlere
Kültür mahallesini küçük bir köprüyle hastaneye bağlamak çok mu zor? Bu da oradaki sıkışıklığı azaltır. Hem zamandan ve yakıttan tasarruf da olur. Bingölün en büyük mahallesi, köprü ve bahsi geçen kavşağı baya rahatlatır.
@Misafir Kullanıcı Elazığ'da onlarca köprülü kavşak yok iki tane var sadece. Elazığ'ın araç sayısı ile bingölün araç sayısını bir karşılaştırın. Düzağaç mevkiine acil köprülü kavşak yapılmalı geç bile kalındı. Akıllı kavşak sistemiyle filan bu iş olmaz. Elazığ dan gelen Muş'a giden istikamete bir battı çıktı yapmak çok zor olmasa gerek.
@Misafir Kullanıcı Bu maliyetler Bingöle gelince mi artıyor köprülü kavşak neredeyse her şehirde var ayrıca o bölgede kamulaşacak arazi yok mevcut yol yeterli
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
06.11.2025
13:54
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,07 TL zam yapılacak. Yeni artışla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatı 60 TL'ye ulaşacak. Böylelikle geçen hafta gelen 3 TL'lik zammın ardından art arda ikinci zam gelmiş olacak.
06.11.2025
13:19
Bingöl'de arıcılara seminer verildi
Bingöl'de arıcılara, arı hastalıklarıyla mücadele ve koloni yönetimi üzerine kapsamlı bir eğitim semineri düzenledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın