Daha modern bir Bingöl için kısa, orta ve uzun vadeli planlama yaptıklarını belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, belediyenin borç miktarını da açıkladı. Arıkan, ihalesi yapılan projeler için de ödenek sorununa dikkat çekti; 'Söz konusu işlerin yapımı için herhangi bir parasal kaynağın olmadığı da tarafımızca görülmüştür.'
Oncelikle belediye birimlerinize o isten anlayanlari basa getirin hatri sayilir olanlari degil torpili olanlari degil. Personelleriniz hep hep yasli onun bunun adami. Yani verim alinmayan . Once icerden bir duzen kurun
Şimdi başgan para yok diyon ama geçen Twitter'ı na baktım belediyenin bütçesinden partililerine tavacı da yemek daveti veriyorsun yazık değilmi bu milletin parasını lüks mekanlarda çar çur ediyorsun!!
Çarşıya çıktığım zaman kendimi Afganistandaymış gibi hissediyorum ne yürünecek bi kaldırım kalmış ne trafik ışıkları var kimse kural tanımıyor esnaf kaldırımları işgal etmiş zabıta ortada yok zaten olsa bile hepsi eğitimsiz işe yaramaz tipler yani Bingöl başıboş hiçbir kanunun olmadığı apayrı bir cumhuriyet sanki.
Kaynakları yerinde ve verimli kullanmazsan olacağı budur iflas etmiş bir belediye ve sahipsiz bir şehir yarattınız ne yazıkki 17 yıllık iktidarınızda. Bundan sonrada bir şeylerin değişebileceğine olan inancım kalmadı bu iktidar ve ekibinden!!
5 yıl önce barakazi DÖNEMİ VERİLEN vaatler ve projeler yapılmadı sizin vaatleriniz de eminim HAVADA kalacak.Bingöl hakikaten YİNE kandırıldı.ERDAK ARIKAN KARDEŞİMİZ BU İŞ ALTINDAN ÇIKAMAZ.bELEDİYENİN 142 Milyon 219 Bin TL borcun hesabı sorulmalıdır.Yazık bu memlekete 5 yılda iğne kadar yol alınmadı.Yahu siz öncelikle belediye binası yapın 10 yıl etti...
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın