Şehir içi ve şehirlerarası yolların halini içler acısı olarak nitelendiren Şoförler Odası Başkanı Bayram, diğer bazı kamu yatırımlarına da değindi ve AK Partili seçilmişlere sert çıktı: Siz kendinizi övmeyin, bırakın da hak ediyorsanız övgüyü millet yapsın!
bak mehmet cahili sen birşeyi yazarken araştır öyle yaz bingölde toplu taşıma araçları belediyeye bağlı olarak çalışıyor raiçleri olsun denetimleri olsun hepsi belediye yapıyor ayrıca toplu taşıma araçları kooperatiftir kooperatiflerde ticaret ve sanayi odasına bağlıdır şoförlere gelince şoförler son çıkan yasayla şoförler odalarından silindiler bu nedenledirki koopertifin bağlı olduğu oda ve belediye tarafından denetlenmesi gerekir bir daha ya iletişim cahili olup yazı yazma yazıyorsanda taraflı davranma araştır yaz. NOT: herkes kendi işini yapsın
Alıştılar bir iki iş yapıp senelerce konuştular bizde kanıp yada sadece akp deyip gidip onlara oy verdik. Bingölün artık kurtulması lazım bu kara lekelerden. Kendi kendini övmekle olmaz bunlar.
Cikiyorlar biz bir numarayiz on numarayiz biz birtaneyi diyorlar dogru hizmet ettiniz eyvallah ama birakin millet konussun. Millet yaptiklarinizin yaninda yapmadiklarinizida biliyor bu sehrin haline bak secim geldi diye pacaniz tutuştu calismaya calisiyor onuda basaramiyorsunuz. Serdar atalayada suc bulmuyorum adam ekibini kuramadi ki adam belediyedeyken yardimcilari orada o yokken hepsi kacak. Birakin yeni baskan kendi ekibini kursun bize ali bayram selhattin kaya gibi adamlar lazim ekipleriyle gelecek bu ilde hizmet gorecek
Aciklamanin tamamini destekliyor ve katiliyorum. Yalakalar konusunun altini ozellikle cizmek istiyorum. Bazi adamlar siyasilerin etrafinda gezmeyi onlarla gorunmeyi bir maharet sayiyorlar. Onlarla bir kare fotoda yer alip gazetede gorunmek birileri icin inanilmaz bir basari. Biraz karakterli onurlu olunmasinda yarar var. Memleket yalakalarin eline birakilmayacak kadar kiymetlidir. Sayet Ali Bayram aday olursada bu aciklamalarina istinaden onu desteklerim umit ederimki o da bazilari gibi olmasin.
Bingölün şehirler arası yolları gerçekten içler acısı, yıllardır birtürlü istenilen formatta yapılamayan sürekli bakım onarımlarla yolları yap boz tahtasına çeviren Kamu Kurum ve kuruluşlarındaki, kan emici Allahtan korkmaz, insanları naletliyorum ''Bingöllü zaza'' nick'i üzerinden serdar atalayı haklı çıkarmak istemesi Serdar Atalayın ak kaşık olduğu anlamına gelmez Sn. Atalay seçimlere son 2 yıl kala hizmete hız verdi bunu bütün millet biliyor. şimdiye kadar koltuk keyfi yapan başkanı Allaha havale diyor,Bingöl bu durumu haketmiyor
Ali Başkan inan halkın büyük bir kısmı senin bu cesur kimseden korkmayan halinin bingöle hizmet getireceğine inanıyor. Bunu bizzat Mhplisinden Akpartilisinden Chplisinden Bdplisinden bu ilin her kesiminden duymuş birisiyim. Seni biraz yıpratan uzunca yıllar aynı makamda olman artık bu il seni vekil olarak görmek istiyor gel bu dik başlılığını korkusuzlugunu meclise taşıyalım söke söke al bu ilin hakkını. Bizi pasif bakan konuşamayan tayinlerle ugrasan vekil istemiyoruz senin gibi bingöle hizmet koparacak insanlar lazım bize
Serdar Atalay haricinde elini taşın altına koyan yok, bu kentin sorunlarına çözüm bulan bulmaya çalışan yok... Serdar Atalay gibi bir insan daha olsa Bingöl şaha kalkar, Ali Başkan'ın da eleştirilerini olumlu buluyorum, mantıklı ve masumane... Eleştirileriyle mesajı yerine ulaştırıyor
Sadece iktidardakileri eleştirirseniz tarafsızlığınızdan şüphe duyulur...
İktidardakiler iyi çalışmıyorsa muhalefetinde bunda payı vardır. Fakat bu noktaya hiç değinilmiyor. Muhalefet vekilini niye seçtiniz ? Niye onun hakkında bir eleştiri yok ? Kendisi sadece soru önergesi mi verir? Sadece terörü ve uzantılarını mı savunur ? Sadece onların haklarına mı bakar ?
Tarafsız olmazsanız sadece siyasi emeller içerisinde olduğunuz anlaşılır.
Günde beş vakit namaz,30 gün oruç ve hac'la olmuyor Müslümanlık ! Gerçeği haykırmak en büyük ibadettir. Bu Memlekette kral çıplak diyenlerin sayısı artmadıkça düze çıkmayız. Sen çok yaşa ALİ BAŞKAN , yüreğine sağlık.
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
21.11.2025
12:52
İstanbul'da 'Bingöl Tanıtım Günleri' organizasyonu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'ü Türkiye ve dünyaya birlikte tanıtacağız' dedi. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere milletvekilleri, iş insanları, bürokratlar ve İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katılması bekleniyor.
20.11.2025
17:41
Bingöl'de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada öğretmenler kıyasıya mücadele etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın