Arıkan'dan 'Çiçekler Gazze'ye Yardım Olsun' çağrısı | HABER YORUMLARI
Yeniden Bingöl Belediye Başkanı seçilen Erdal Arıkan, tebrik kabulü için çiçek gönderilmemesi, çiçek yerine Gazze'ye yardım yapılması çağrısında bulundu.
Eti Maden'in, İsrail'le seçimlerden bir hafta önce girdiği ticari faaliyete tepki gösteren Fatih Erbakan şu mesajı paylaştı: Doğrudan Sayın Cumhurbaşkanı'na bağlı olan Türkiye Varlık Fonu'nun şirketlerinden ETİ Maden'in, seçimlerden bir hafta önce İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair bir belge ortaya çıktı. Yeniden Refah Partisi olarak yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; BU BÜYÜK VEBALDEN BİR AN ÖNCE KURTULUN! ( herseyiniz show)
Gazze'de insaların cesedlerini köpekler parçalıyor insanları köpeklere yem olmuş Balkan ülke olarak iktidar naptı Gazze'ye erzağı yiyecek insan yok insanlık öldü..! Vallahi Allah hesabını soracak bize kopsun kıyamet
Belediye otobüsü alıp toplu taşımada halkı rahatlatmadığı sürece yapacağı hiçbir hizmetin kıymet-i harbiyesi olmaz. Bu arada sandığa da gitmedim ,gitseydim de yakardım oyumu.
Gazze'ye yardım/destek gelen çiçeklerle geçiştirilemez. İkinci bir kez seçildiğiniz bir makamda yöneticiliğin verdiği imkan, fırsat ve kararlılıkla Gazze'nin yanında durulur. İkinci kez seçildiğiniz bu noktada ne olursa olsun adalet, hak ve eşit hizmet noktasını es geçmemelisiniz. Evet, seçildiniz; fakat güçlü bir şekilde seçilmediniz. Yarı yarıya sandığa gidilmeme ve boş/geçersiz oyları düşündüğünüzde aslında seçilme yüzdeliğiniz 'dir. Bunu da düşünerek çok çalışmanız, doğru, yeterli ve zamanlı hizmet üretmeniz lazımdır. Özellikle Y
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.