Ak Parti adaylarından birlik mesajı | HABER YORUMLARI
Bir bölgenin değil tüm Bingöl'ün adayı olduklarının altını çizen AK Parti adayları, büyük bir kenetlenme ile sandıktan her zamankinden daha güçlü bir sonuçla çıkacaklarına olan inançlarını vurguladılar.
fevzi.20.yıldır bu memleketın .basında .siyaset.yapiyor tek bi icratını biri desin söz bende oy verecem.ha bu ara.atamalar.hariç.iş vermeler hariç.deyin degerli bingöl lü kardeslerim.bence.yeter.gerçi olsa da .degisen bir şey olmayacak.malüm.teslim.devir olacagi için.bazilarının.hayaleri yıkılacak.hep.gülen gün gelir aglamasını bilecek.doganin kanunu bu.bence.babalık.bireylerin ekonomi.durumu degil.tüm insanlarin refah.düzeyi.ve liyakat.yinede siz bilirsiniz.güzel kardeslerim.ALLAH.gönlünüzün.size.mutluluk verecegi.gibi.yardımcınız olsun.degerli bingöl lü k
sayin bingöl lü kardeşlerim.gerçekten de merak ediyorum.siz söyleyin.fevzi.ve coskun ailesi bugune kadar bu memlekete ne katti.ben yıllardir gördüğüm .mecburi bi düzagaç köprüsü.ve .hayat.ve yasam geregi bi hastane onu da .kurumlar.kendi.insifiyati ile yaptilar.çünkü.hastane.ve köprü.zorunlu.e geriye ne kaldi.adamcılık kadrolasma. ihaleler.ya ALLAH var.bi kenara çekin.inecek var.vallahi.biktık sizden.ha sebena.ero sebena.sima hi sekin.
Madem durum öyle diğerleri ve bundan sonra aadaylık kalksın öyleyse ya adam dr. Tıp mezunu, istanbul üniv mezunu Yakup bey gel de şaşma yazık değil mi nlara bari eğitime saygı duyun Bingöl halkı ne derse artık o
@Misafir Kullanıcı ZEKİ ' nin Ne Özelliği Var. !. KORKUTATA LAR ANKARA'nın En Zengin Kişileri. Bırakın Bu Şişirmeleri, Yeter Garibanları Sömürmelere Son Verin Artık..
Zeki beye yazık olacak geçen sefer ile aynı ona halk destek verecek feyzi gidecek Allah kabul eder mi sonuç belliyken düşün Zeki bey etrafınla istişare et lütfen
İnsan bazen haya etmeli yahu bunca insan var biz milletin karşısına nasıl çıkarız diye. Zeki bey zaten çıkmaz akıllı olup çekilirse sıfır çekeydiniz bu bingöl de görseydi ve sizden kurtulurdu. Halkın sizi sevmediğni hak etmediğinizi cumhurbaşkanı görür elbet bari ona sadık olun, Allahtan insan korkar biraz vatana bayrağa saygı için der yeni farklı geçler ile hizmet için gelsin 1-Zeki 2-Dr. ramazn 3- Hanifi bey 2 garantiyken
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın