'AK Kadınlar'dan İsrail tepkisi! 'Savaşın da bir ahlakı, hukuku vardır' | HABER YORUMLARI
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gündoğdu: 'Bizler bugün AK Parti Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak buradayız. Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız. Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!'
Savaşın en şiddetli zamanında ticareti devam ettiriyordunuz taki ticaretiniz ifşa olana kadar. Gecen hafta ticareti kestik dediniz buna kimse inanmaz devam etmediğini nasil bilecegiz her yerinizden yalan akıyor. Bu ticareti ısrarla gündwme get8ren YRP ye teşekkürler
O çocukların kanında AKP elleri var bütün silah burdan gitti akaryakıt burdan gitti gıda burdan gitti Yahudilerin en büyük destekçileri tepki gösteriyor inanırlar yine
İsrail'i durdurmanın yolu, İsrail'i haklı gören şirketlere ait malların listesini Ak Parti internet sitesinde yayınlamaktan geçmektedir. Bu tür uzun beyanatların bir işe yaramayacağının bilincinde olalım. Filistinliler soykırıma uğruyor. İsrail zaten Gazze'yi yeryüzünden silecek. Bunu durduracak tek güç samimi bir mal boykotudur; İnsanlık boykota hazır vaziyettedir (Ne yazık ki Müslüman Ülkeler değil) geç kalmayalım.
Ahlaktan hukuktan söz edeceğinize katil İsrail ile ticari bağlantınız kesin ondan sonra ahlaktan söz edin. Bırakın bu timsah gözyaşlarını. SAMİMİYETSİZSİNİZ!!!
Temel atma törenine katılan Vali Usta: 'Ben Mücahit Bey ve Murat Bey'e 'Bingöl'ün babayiğitleri' diyorum. Diğer Bingöllü hemşehrilerimiz de bu iki babayiğitten örnek alarak inşallah buraya gelirler. Bingöl'ü büyütmeye, üretimi artırmaya ve gençlerimize yeni iş alanları sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.
04.08.2025
04:27
Bakan Kacır nihayet geliyor
Daha önce defalarca geleceği belirtilen ancak her defasında program değişikliği sebebiyle gelemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, nasipse bugün Bingöl'de olacak.
04.08.2025
04:25
Para transferinde yeni dönem
Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir düzenleme hazırladı. Taslağa göre, 200 bin TL ile 2 milyon TL arasındaki EFT, havale ve nakit işlemlerinde en az 20 karakterlik açıklama yazma zorunluluğu getirilecek.
04.08.2025
04:21
Tedavisinde tıbbi kenevir kullanılan 15 hastalık
Tıbbi kenevir satışının yasallaşma sürecine ilişkin bilgi veren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, kenevirin nörolojik hastalıklardan şizofreni ve kaygı bozukluklarına kadar çok sayıda alanda bilimsel temellere dayalı bir şekilde tedavide kullanıldığını söyledi.
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
31.07.2025
20:54
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Son virajı aşıyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda su problemini Bingöl gündeminden tümüyle kaldırmış, halkımıza kesintisiz su aktarımını sağlamış olacağız' dedi. Başkan Arıkan, bundan sonrası için de önemli mesajlar verdi!
31.07.2025
20:50
Bakan Yumaklı Bingöl'e geliyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cuma günü Bingöl'e geliyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Yumaklı, sektör temsilcileriyle de toplantı yapacak.
31.07.2025
20:10
Bingöl'de odunluk yangını korkuttu!
İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle alevler eve sıçramadan söndürüldü.
31.07.2025
20:03
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından3 ayrı noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın