1977-1979 ruhunu yakalayabiliriz | HABER YORUMLARI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Belediye Başkan adayı Mehmet Ziya Buyankara, partililerle bir araya geldiği toplantıda 1977-1979 ruhunu yeniden yakalayabileceklerini söyledi.
Projelerin tamamını ben daha önce aday adayı alican bayram dan dinledim aynıprojeler olurum? biraz farklı fikirler yapın. bu ak parti nerede niye kendi adayının projelerini kullanmıyor başka partiler kullanıyor
@Misafir Kullanıcı alican bayram ın adını lütfen karıştırmayın bu işlere. o ilk günden söyledi projeler memleket içindir herkese veririm dedi. Savaşmayı bırakalım artık. Bingöl için çalışalım kim ne dediye değil ne yapılıyor ona bakalım. Tebrik ederim Ziya Beyi bu arada allah hayırlı etsin bingöl için
@Misafir Kullanıcı Az Zikte Tavz Nakşan Ömeran Sivan Gövdere Yahki Kavar Pueğ..Bu saydığım bütün aşiretlerin en az 7 köyü var secereleri var kolları var kökeni var tarihi var en az 50 çeşit soyadı var..öğrende gel..bu aşiretler bingölün temel taşlarıdır..Urfa'da aşireti olmayana isotcu denir Bingöl de de katırcı ? Sen katırcı mısın? Aşiret örf adet gelenek görenek soybagi ve kanbagi demektir.. Şiddet demek değildir.Birlik ve beraberlik demektir..Aşireticilik ise cehalet demektir.Git Türk Kürt Osmanlı Capakçur tahrir defterine bak Az aşiret mı değil mi? Öğrende gel.Akademik veriler ile gel..ondan sonra konuş?
Sanmıyorum sayın aday Bingöl de seçim yarışı her zaman hdp_akp arasında geçiyor sizin sayenizde HDP çıkacak demedi demeyin sizin çok zor yinede deneyin
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın