KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Şehriçi görüşmelerde indirim

Uzak mesafede yüzde 55–60 indirim korunuyor. Şehiriçi görüşmeler StandartHatt'ta yüzde 16 ucuzluyor

Şehriçi görüşmelerde indirim
24 TEMMUZ 2007 SALI 11:26
0
1109
0
AA aa
İl Telekom müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şehriçi görüşmelerin yüzde 16 ucuzladığı, bu tarifenin 21 Temmuz'dan itibaren uyulamaya konulduğu belirtildi.
Onaylanan tarife ile uzak mesafe (şehirlerarası-milletlerarası-GSM aramaları) görüşme ücretlerindeki yüzde 55'den yüzde 60'a varan indirimlerin korunmakta olduğunun aktarıldığı açıklamada; “Bunlara ek olarak ise StandartHATT'ta şehiriçi ücretlerinde yüzde 16 oranında yeni indirimler yapılmaktadır. HesaplıHATT'taki şehirçi indirim oranı ise yüzde 10 olacaktır. Daha önceki tarifelerimizde bulunmayan ancak 1 Mart tarihli tarife ile yeni getirilmiş olan StandartHATT'taki bedava gece kontörü uygulamasına son verilmiş ve HesaplıHATT'a uygulanan bedava kontör sayısı 100'e indirilmiştir. Buna karşılık müşterilerimizin talepleri doğrultusunda HesaplıHATT'taki gece kontörlerinin kullanımı yılsonuna kadar uygulanmak üzere gece saat 10.00'dan akşam saat 8.00'a çekilmiştir. Böylece bedava kontörlerin kullanımı daha uygun hale getirilmiştir” denildi.
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany'nin bu konudaki görüşlerinin yer aldığı açıklamada, saniye bazlı ücretlendirmeye geçiş için başlatılan çalışmaların Telekomünikasyon Kurumu'nun bilgisi dahilinde devam ettiği kaydedildi.
Öte yandan toptan ADSL ve Veri Akışı Erişimi tarifelerinde de indirim için başvuruda bulunulduğunun dile getirildiği açıklamada; “Onaylanmasını umduğumuz yeni tarifelerle yüksek hızda internet kullananlara ISS'lerin de indirim yapabilmesinin önünü açmış olacağız. Böylece sektördeki rekabeti destekleme ve pazarı büyütme konusunda çok önemli bir adımı atmış oluyoruz.” İfadelerine yer verildi.


Bingolonline/Kent haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın