KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Otobüs durakları tahrip edildi

Genç Belediyesi’nce 3 ay önce şehir içi minibüsleri bekleyen yolcular için yapılan duraklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Durağın camları kırılırken, oturma bankları da yerinden söküldü.

Otobüs durakları tahrip edildi
09 EKİM 2016 PAZAR 21:08
0
2219
1
AA aa

Bingöl'ün Genç ilçesinde belirli güzergâhlara yerleştirilen yeni bekleme durakları, duyarsız kişilerce tahrip ediliyor. Daha rahat ve modern bir ulaşım hizmeti için kurulan otobüs duraklarının tahrip edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Etrafı tamamen cam olan otobüs duraklarının yıkılıp tahrip edilmesini sert bir dille eleştiren vatandaşlar, duraklara zarar veren kişilerin şehre düşman olduğunu ve kamu malına zarar verdiği için mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Duruma sitem eden vatandaşlar, “ Bu durakların çoğu daha rahat bir yolculuk için kurulmuş. Şimdi kendini bilmez hadsiz kişilerin duraklara zarar verdiğini görüyoruz. Camları kırılmış ve kullanılamaz hale getirilmiş. Yani, şu durağın kırıp dökmenin nasıl bir mantığı var anlamak mümkün değil. Oraya bir hayvanı bile 40 yıl bağlasan o durağı bu hale getirmez. Bu, hayvanlardan daha akıl yoksunu kişilerin tespit edilerek cezalandırılması gerekiyor. Bu kişilerin keyfi olarak durakları tahrip etmeleri kabul edilemez” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
KARA MURAT (@Misafir_19961)
10 Ekim 2016 Pazartesi 09:51
dediğim gibi görmemiş cocuklar anlatılamamış bir medeniyet o duraklarda duran orayı yıkan kıranın da anne yada her hangi bir yakını ..cahill kalmış o çocuklar..ama belediye yada kim o duraklarla ilgileniyorsa yıkılmıs kırılmış diye bir daha ilgilenmiyorsa demek onlarda malesef o cocuklardan daha cahil kimselerdir....
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın