KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Kasım 2025 Cuma
°C

Muhtarlarla istişare yapıldı

Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş, encümenlerle birlikte köylerdeki sorunlar için köy muhtarlarıyla dönem sonu genel bir değerlendirme toplantı düzenledi.

Muhtarlarla istişare yapıldı
02 KASIM 2016 ÇARŞAMBA 00:19
0
1695
0
AA aa

 

İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, encümenlerle birlikte mahalle ve köy muhtarının katılımı ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Dönem Sonu toplantısında bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Fatih Okumuş, İl Genel Meclis üyeleri Tayyip Kaya, Abdurrahim Sayılı, KHGB Müdürü Hamit Çapın ile Köy muhtarları katıldı.

Toplantıda köylerde yaşanan sorunlar hakkında muhtarları dinleyen Kaymakam Okumuş, köylerin genel sorunlarının başında içme suyu ve yol sorunu olduğunu belirterek, köylerdeki sorunların en kısa zamanda çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Kaymakam Okumuş, “Birliğimizin bu dönemde 16 iş programı vardır. İlk sırada Arslanbeyli  Kapaklıdere Mezrası vardı, bu işimiz yarıda kaldı. Asmakaya Karatay mezrasının işi yapılacak. Daha yapılmadı. Demirkapı Köyü Derindere mezrası yolu yapılacak o da yapılmadı. Dilektepe Liç Mezrası, Elmasırtı  Deremalon Mezrası işi yapıldı. Gençtavus'un 2 km'lik yolu vardı, 9 km'lik yol yapıldı. Murat köy yolu yapıldı. Oymapınar yolu yapıldı. Sükyan köy yolu ve mezrasındaki yol yapıldı. İş programında Kırık Köyü yolu, Şimşirpınar Çıkrıklı mezrasının yolu ile Asmakaya, Eşmetaş ve Demirkapı işleri duruyor. İlçe özel idaresinin 16 işinden 11'i yapıldı. 5 işimiz kaldı. inşallah hava şartlarına göre bu işleri 1,5 yada 2 ay içinde bitireceğiz” dedi.

Solhan'da yapılması gereken toplam 41 iş için Vali Beye başvurduğunu aktaran Okumuş, “İl Özel İdaresi Meclisi 41 işimizi 16'ya düşürdü. İşten anlayan teknik elemanlar ‘41 iş için 3-4 sene alır' dediler. Bundan dolayı mecburen 16 işe düşürüldü. Bu 16 işi sene sonu bitirirsek geriye 25 işimiz kalacak. Bu 25 iş için ise Şubat veya Mart'ta programa alacağız. “dedi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.11.2025
17:41
Bingöl`de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
Bingöl'de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada öğretmenler kıyasıya mücadele etti.
20.11.2025
15:30
PFDK kararını açıkladı! 12Bingölspor ağır yara aldı
PFDK kararını açıkladı! 12Bingölspor ağır yara aldı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 20.11.2025 tarihli 30 sayılı toplantısında, Futbol Disiplin Talimatı'nın 57. maddesi kapsamında sevk edilen 3. Lig sporcularına ilişkin kararlarını açıkladı. 12Bingölspor'un cezası ağır oldu! En büyük cezayı ise 12 Ay ile Umut Dilek aldı.
20.11.2025
14:19
12 Bingölspor Başkanı Özturan`dan Birlik Çağrısı
12 Bingölspor Başkanı Özturan'dan Birlik Çağrısı
TFF'nin yürüttüğü bahis soruşturmasına ilişkin konuşan 12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, camiaya 'yan yana durma' çağrısı yaparak hedeflerinin değişmediğini vurguladı: 'Bugün yaşanan hiçbir gelişme, yarın kuracağımız büyük hayallerin önüne geçemeyecektir. 12 Bingölspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur.'
20.11.2025
13:59
TÜİK Boşanma İstatistiklerini Açıkladı: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK Boşanma İstatistiklerini Açıkladı: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok hangi iller boşandı? Bingöl listede nerede? TÜİK'in güncel boşanma rakamları hem şaşırttı hem düşündürdü.
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın