KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Kalli acı konuştu

G.Saray Teknik Direktörü, Türk futbolunun durumunu endişeyle izlediğini söylerken, "Netice getirsin, getirmesin tüm güzel hareketleri seviyorlar. Bu değişmeli" dedi.

Kalli acı konuştu
14 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ 08:51
0
1044
0
AA aa
GALATASARAY Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Türk futbolunun durumunu endişeyle izlediğini açıkladı. Almanya'nın Köln kentinde yayımlanan Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine konuşan Kalli, "Türk futbolcuları disiplinli. Avrupa'da zirveye oynayacak potansiyelleri var. Ancak bu potansiyel yeterli şekilde kullanılamıyor" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2006 Dünya Şampiyonası'na katılamamasını bugüne kadar hala anlayamadığını belirteren Feldkamp, "Türk futbolunun durumunu 2008 Avrupa Şampiyonası açısından endişeyle izliyorum" ifadesini kullandı. Futbolcuların idmanlarda istekli ve kabiliyetli olduklarını, ancak sonuca ulaşmak için daha fazla çaba harcamaları gerektiğini ifade eden Kalli, "Netice getirsin getirmesin tüm güzel hareketlere seviniyorlar. Bu bir mantalite sorunu. Bunu değiştirmeliyiz" dedi.

Her idmana çıkamam

Karşılaşmalarda zaman zaman harika görünen, ancak sonuca fayda sağlamayan hareketler yapıldığını kaydeden Karl Heinz Feldkamp, "Taraftarlar buna rağmen alkışlıyorlar. Almanya'da yanlış pas veren kişi yuhalanır. Ancak Türkiye'de bu hatalı pas topukla verildiyse bazen alkış bile alıyor. Bir oyuncu böyle olunca hata yaptığını nasıl anlar? İşte burada benim devreye girmem gerekiyor. Bu da benim görevim" değerlendirmesini yaptı.

Karl Heinz Feldkamp, futboldan uzun süre uzak kalmasına rağmen Galatasaray'a transferinin kendisi için bir sürpriz olmadığını belirterek, "Ben futboldan tümüyle kopmuş değildim. Son 5 yılda Türk futboluyla ilgili çeşitli görevlerde bulundum. Daha önce milli takımı bir gazete adına takip ettim. Futbol hayatında bir kez daha aktif olmak istedim. Başka bir ülkeden böyle bir teklif gelse kabul etmezdim" dedi. Feldkamp, ilerleyen yaşından dolayı idmanlarda her gün bulunmasının mümkün olmadığını da ifade etti.

hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın