KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde vatandaşlar tarafından taşlı ve sopalı saldırı sonucu öldürülen ayıyla ilgili soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü belirtilirken, gözaltına alınanların sayısının 4'e çıktığı bildirildi.

Gözaltı sayısı 4`e yükseldi
25 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 12:03
0
1470
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre Yedisu ilçesinden geçen Peri Suyu'nda serinlerken vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısı sonucu öldürülen ayıyla ilgili olarak 1 kişi daha gözaltına alındı.

Ayının Taşlı Sopalı Saldırı Öncesinde Silahla Yaralandığı Tespit Edildi

Böylelikle dün gözaltına alınan 3 kişi ile birlikte gözaltı sayısı 4'e çıktı. Bu arada, güvenlik kuvvetleri tarafından yapılan inceleme sonrasında taşlı ve sopalı saldırı öncesinde arı kovanlarına zarar verdiği gerekçesiyle ayının bir köylü tarafından silahla yaralandığı tespit edildi. Silahla ayıyı yaralayan köylünün bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi. Öte yandan olay ile ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında Bingöl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından oluşturulan bir ekibin, Yedisu ilçesine gönderilerek çalışma başlattığı belirtildi.


BingolOnline / Bingöl Kent Haber



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın