KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Gökhan ve m. topuz kelepir fiyatına

Kayserispor'un eski yöneticisi Ahmet Demircioğlu, transferi en fazla konuşulan isimlerinden olan Gökhan Ünal'ı 10 milyar, Mehmet Topuz'u da 1 milyar liraya kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Gökhan ve m. topuz kelepir fiyatına
22 KASIM 2007 PERŞEMBE 19:15
0
1179
0
AA aa

K. Erciyesspor Kulübü eski başkanlarından ve eski Kayserispor yöneticisi Demircioğlu, Kayseri'de yayınlanan Sportif isimli spor dergisinde yayınlanan röportajında, Gençlerbirliği'nden Gökhan Ünal'ı transfer etmek için başkan İlhan Cavcav ile uzun pazarlıklar yaptıklarını anlattı.

Gençlerbirliği'nin 2002 yılında kiralık olarak başka takıma vermek istediği Gökhan'ı Kayseri'ye davet ettiklerini belirten Demircioğlu, şunları anlattı:

“Gökhan, Uğur Tütüneker'in de tavsiyesiyle Kayseri'ye geldi. Ancak, o zaman Türk Telekomspor ısrarla Gökhan'ı istiyordu. Sayın İlhan Cavcav'dan söz aldıkları 5 tane futbolcunun içinde Gökhan da vardı, ama Gökhan, Kayseri'de oynamak isteyince sayın Cavcav ile görüşmeye gittik. İlhan bey, Gökhan'ı satmayacağını, satarsa da çok yüksek bir fiyat isteyeceğini söyledi. Daha sonra araya hatırlı ağabeylerimizi koyduk. Gökhan ile prensipte anlaştıktan sonra İlhan beyin iş yerine gittik. Yanımızda hediye olarak pastırma ve sucuk götürdük. Erciyesspor ile Gençlerbirliği'nin kardeş takım olmasını, genç futbolcuların bizde tecrübe kazandıktan sonra Gençlerbirliği'ne dönmesini teklif ettik. Israrlarımız sonucunda sağ olsun sayın Cavcav bizi kırmadı. Gökhan'ın bonservisini 10 milyar lira gibi sembolik bir rakama aldık. Hatta, peşin paramız yoktu. 5'er milyar liralık iki tane çek verdik.”

Gökhan'ın yıldızının bu kadar parlamasını kimsenin beklemediğini, ancak transferden sonra Gökhan'ın takıma büyük katkı sağladığını ve şampiyonlukta büyük rol oynadığını ifade eden Demircioğlu, Gökhan'ın Süper Lig'de transferi en fazla konuşulan futbolculardan biri olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Transfer gerçekleştikten sonra da İlhan Cavcav'ın kendilerine espri ile takıldığını belirten Demircioğlu, şöyle devam etti.

“Gökhan'ı transfer etmek için Gençlerbirliği Başkanı Cavcav'a Kayserililik yaptık. Cavcav, (Futbolda kandırıldığım tek kişi sizsiniz. Yıllardır milyon dolarlara futbolcu satarken böyle bir yıldızı ben size nasıl kaptırdım) diye bize espri yaptı. Hatta bir kez (Ne oldu, Bize Gökhan'dan bir şey düşmeyecek mi) dedi. Biz de (Yahu o Kayseri Erciyesspor'dayken idi. Şimdi takım Kayserispor oldu. Oradan bir hakkınız kalmadı) gibi pratik bir cevap verdik.”

Yine ligin transferi en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Topuz'u da amatör küme takımlarından Yolspor kulübünden 1 milyar liraya transfer ettiklerini hatırlatan Demircioğlu, alt yapıda oynayan Mehmet Topuz'un A takımda ilk forma giydiği maçta bir gol atarak takımın yıldızı olduğunu söyledi.

Demircioğlu, Kayseri Erciyesspor'a alınan iki futbolcunun da isim değişikliği sonucu Kayserispor futbolcusu olduklarını da kaydetti.
Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan İlhan Parlak'ın da kendi yönetimleri döneminde amatör küme takımlarından Yahyalı Yerköyspor'dan Kayserispor alt yapısına alındığını bildiren Demircioğlu, “İlhan için 2 bin avro ve bir takım formaya anlaşmıştık. İlhan Parlak o zamanlar Anadolu Lisesi'nde okuyordu. Eğitimiyle de bire bir ilgileniyorduk. Hem okulunu aksatmasın, hem futbol oynasın istedik. Yıldız futbolcuların tahsilli olması daha iyi. Yani büyük takımlara gitmesinde faydalı oluyor. O açıdan İlhan'ın Fenerbahçe'ye transferinde bizim yönetimin bir katkısı olmuştur” dedi.

Fenerbahçe'nin Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u transfer etmek istediğini de anımsatan Demircioğlu, iki futbolcunun da verimli dönemlerinde satılması gerektiğine inandığını sözlerine ekledi.



Haber7


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın