KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Bize dokunmayın böyle mutluyuz

Evliliğinin biteceği yönündeki haberlerle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti ididalara yanıt verdi.

Bize dokunmayın böyle mutluyuz
25 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 13:13
0
776
0
AA aa

Son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum'u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlerle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti ididalara yanıt verdi. Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ'un Reina'da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Arzum Onan, "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım" dedi.

 
Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik'teki Park Dolphin'de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

Hiç mi vicdanınız yok

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum'u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlere yanıt verdi. Aslantuğ, "Bu haberleri yapanların hiç mi vicdanları yok" derken, Onan ise "Ben dayak yiyecek kadar aciz bir insan değilim" diyerek isyan etti.
Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ'un Reina'da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Ünlü çift, haklarında yapılan 'dayak' ve 'aldatma' haberleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisini dövdüğü haberlerine şöyle cevap verdi: "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Yıllarca böyle saçma haberlere cevap vermedik, susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ama bu olayın uzamasının sebebi de susmamız oldu galiba. Benim çıkıp 'Ne saçmalıyorsunuz' demem gerekiyormuş demek ki. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım. Bazı insanlar vardır ya reklamın iyisi ve kötüsü olmaz mantığıyla yaşarlar, karıştırmasınlar, biz onlardan değiliz. Bu dayak olayı yıllar önce de bir gazetede haber olarak çıktı. Sözde komşular rahatsız olmuş ben dayak yiyormuşum. Bunların hepsi asılsız dedikodu. En kötüsü de olmayan bir şeyden kendimizi aklamaya çalışmak zorunda kalmamız. Biz mutlu bir aileyiz..."

Arzum babasının bana emanetidir

Mehmet Aslantuğ da eşini aldattığı yönündeki haberler hakkında şunları söyledi: "Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi, diye yazmışlar. Hiç mi vicdanları yok? Haber olmak isteyen onlarca aldırmaz hayat varken, bizi mi buluyorlar? Baştan sona iftira ve dedikodu üzerine kurgulanmış bu haberi yapmadan Arzum'a bir kulak verselerdi yeterli olurdu. Benim kalp rahatsızlığı olan yaşlıca bir anam, okula hazırlanan bir oğlum var. 'Arzum'u dövdüğü iddia ediliyor' diyorlar. Değil dövmek, aklımdan bile geçmez. 'Dövmek' ne demek? Ne kadar zalimce bir iftira bu? Arzum, onunla tanışmadan hemen önce vefat etmiş, onun mürüvvetini görememiş, torununu sevememiş bir babanın biricik kızıdır ve hep hissederim ki, onun bana emanetidir. 'Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi' diye yazıyorlar. 'Ben hemşehrinizim. Sizi hep çok severek ve beğenerek izledim'  diyerek 5-6 kişilik arkadaş grubunun içinden, yanımda toplasan iki-üç dakika kalarak, sadece bana değil, aileye sevgilerini anlatan biri, neden Arzum'u aldattığım kadın oluyor? Ben, Arzum Hanım'a değil el kaldırmak bağırmam bile..."

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik'teki Park Dolphin'de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2024
14:49
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.
01.05.2024
14:48
Bingöl`de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
01.05.2024
14:47
Bingöl`de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl'de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez Çavuşlar köyünde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.
01.05.2024
14:20
Türk Lirası Mevduata Uygulanan Stopaj Oranları Değişti
Türk Lirası Mevduata Uygulanan Stopaj Oranları Değişti
Resmî Gazete'de yayınlanan karara göre; 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 7,5'e; 1 yıla kadar olan vadeli hesaplarda ise yüzde 5'e yükseldi.
01.05.2024
14:05
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
01.05.2024
14:04
Bingöllü öğrenci Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
Bingöllü öğrenci Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
İmam-Hatip okulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması sonuçları belli oldu. Bingöl'den katılan öğrenci, ortaokullar kategorisinde birinci olup adını finale yazdıran isim oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın