KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Belediyede yeni görevlendirme

Bingöl Belediye Meclisi üyelerinden Muhittin Bukan, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Böylece başkan yarımcılarının sayısı 4 oldu.

Belediyede yeni görevlendirme
10 AĞUSTOS 2007 CUMA 07:20
0
1711
0
AA aa
22 Temmuz 2007 genel seçimlerinin ardından Bingöl Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Mehmet Afacan'ın görevinden istifa etmesiyle yapılan değişiklik devam ediyor. Orhan Bozgan'ın ardından Belediye Meclisi üyelerinden Muhittin Bukan da başkan yardımcılığı görevine getirildi.
Yeni görevi ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bukan, tek amaçlarının Bingöl'e hak edilen hizmeti kavuşturmak olduğunu belirtti. Bingöl'ün yaşanabilir bir kent olabilmesinde halkın desteğine de büyük ihtiyaç duyduklarını söyleyen Bukan, el ele verilmesi durumunda aşılamayacak engelin bulunmayacağını vurguladı.
Eksiklerin en kısa sürede giderilmesi için hızlı bir çalışma başlatacaklarını ve oluşturulan yeni kadro ile hedeflenen başarıları elde edeceklerini aktaran Bukan; “Bingöl'ün sorunlarını ve halkın beklentilerini biliyoruz. Bu sorunları arkadaşlarımızla beraber gidermek için çalışacağız. Hedefimiz; temiz, yeşil ve modern bir Bingöl oluşturmak olacaktır” dedi.
Sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması için taleplerin silsile yolu ile kendilerine ulaştırılması yönünde bir takım yenilikler başlatacaklarını anlatan Bukan, sorunları vatandaşların değil, muhtarların ilgili makamlara ulaştırması gerektiğini ifade etti.
Her mahalle muhtarının, kendi mahallesinden sorumlu belediye meclis üyesi ile koordineli çalışmasını isteyen Bukan; “Halk, talebini veya sıkıntısını muhtara, muhtar de ilgili belediye meclis üyesi ile birlikte bizlere aktaracaklar. Böylelikle sorunun çözümü de kolaylaşacaktır. Amacımız sıkıntısız ve modern bir yönetim anlayışlı ile halka hizmet götürmektir. Bu konuda halkımızın desteğiyle de başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Bukan'ın, zabıta müdürlüğü, itfaiye müdürlüğü, park ve bahçeler müdürlüğü, hal müdürlüğü, insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü ile temizlik işlerinden sorumlu olacağı öğrenildi.




BİNGOLONLİNE / BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın