KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Almanya'ya özgürlük eleştirisi!

Bakanların referandum mitinglerini iptal eden Almanya'yı eleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, demokrasiden ifade hürriyetinden bahsedenlerin nasıl ifade hürriyetini bir kenara bıraktıklarını, demokrasiyi askıya aldıklarını hep beraber gördüklerini söyledi.

Almanya`ya özgürlük eleştirisi!
13 MART 2017 PAZARTESİ 02:25
0
1714
0
AA aa

Hafta sonu Bingöl'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bingöl AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ilçe belediye başkanları, partisinin ilçe başkanları ile teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Bülent Tüfenkci, “Biz hep şunu ifade ettik, söz ve karar milletindir. Milletin üzerinde de bugüne kadar hiçbir güç tanımadık. Bizler biliyoruz ki gerçekten millet ile beraber olduğumuzda, milletin taleplerine kulaklarımızı kapatmadığımız sürece Cenab-ı Allah hep yolumuzu açtı. Başımız ne zaman dara düşse biz millete gittik ve milletimiz yolumuzu açtı. İnşallah 16 Nisan'da da milletimiz ferasetiyle önümüzü açacaktır” dedi.

  Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi, ekonomiyi büyütmeye, istihdamı arttırmaya çalıştıklarını belirten Bakan Tüfenkci, "Bir yandan terör örgütlerinin Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunları bozmaya çalışırken, bir yandan da ekonomiyle ilgili bu teröristlerin, Türkiye aleyhine lobilerini, Türkiye aleyhine faaliyetlerini bozmaya çalışıyoruz. İnşallah 16 Nisan'da da bu oyunu yine bu millet bozacaktır" şeklinde konuştu.

ALMANYA'YA DEMOKRASİ ELEŞTİRİSİ

Bakanların referandum mitinglerini iptal eden Almanya'yı eleştiren Tüfenkci, “Görüyorsunuz son dönemlerde hani demokrasiden, fikir hürriyetinden, özgürlüklerden, ifade hürriyetinden bahsedenlerin nasıl ifade hürriyetini bir kenara bıraktıklarını, demokrasiyi askıya aldıklarını hep beraber gördük. Bizim bakanlarımızın Almanya'daki soydaşlarımıza, Almanya'daki vatandaşlara anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerini paylaşmaları ifade hürriyeti değil mi. Her fırsatta Türkiye'yi 'hukuk devleti mi, demokrasi var mı' diye eleştirenleri, buradan onları demokrasiye, hukuka, saygıya çağırıyoruz. Kimlerin Türkiye'nin güçlenmesini istemediğini, niçin hayırcılarla beraber olduğunu, kimleri kullandıklarını bu vesileyle gördük. Bunlara inat bizler evet diyeceğiz, güçlü Türkiye için evet diyeceğiz, yarınlarımız için evet diyeceğiz, gençlerimiz, çocuklarımız için evet diyeceğiz. Biz istiyoruz ki Türkiye bölgedeki mazlumların umudu olarak kalmaya devam etsin ve bölgenin lideri olsun. Dünyada lider bir ülke olsun, bunun içinde yönetimsel hatalarla artık Türkiye'yi oyalamayalım. Türkiye'nin enerjisini, insan kaynaklarını, sermayesini boşa harcamayalım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın