KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

50 noktada huzur uygulaması

Bingöl’de ilk kez polis ve jandarma ortaklığıyla 50 noktada huzur uygulaması yapıldı.

50 noktada huzur uygulaması
13 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ 02:57
0
2122
0
AA aa

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri 80 bin görevli ile ülke genelinde “güven ve huzur” denetimleri yaptı.

Uygulama kapsamında Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığınca 865 güvenlik personelinin katılımıyla 50 noktada uygulama yapıldı.

Eşzamanlı olarak gerçekleştirilen uygulama kapsamında oluşturulan güvelik noktalarında durdurulan araçlar narkotik köpeğinin yardımıyla aranırken, sürücü ve yolcuların da kimlik kontrolü ve üst aramaları yapıldı.

 Uygulamaya katılan Vali Yavuz  Selim Köşger, Emniyet Müdürü Metin Akay ve İl  Jandarma Komutanı Albay Hakan  Bayer, güvenlik noktalarını birlikte gezerek denetledi.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Köşger, “Bingöl'ün asayişini daha iyi ve güvenli hale getirmek için eş zamanlı bir uygulama gerçekleştiriliyor. Emniyet güçlerimiz 12 sabit noktada 425 kişiyle çeşitli mobil ve güvenlik noktalarında uygulamalar yapıyor. Bu aramalarda araç ve üst araması yapılıyor. Ayrıca, eş zamanlı olarak İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerimiz de kendi sorumluluk alanlarında 38 noktada 440 personel ile görevlerini ifa ediyor” dedi.

Bingöl'ün güvenilir iller arasında 20. sırada olduğunu önemle vurgulayan Vali Köşger, şunları söyledi: “Bingöl'ün daha da güvenli hale gelmesi için bu uygulamalar devam edecek. Bizde bu uygulama yerlerini gezeceğiz. Kent merkezinde umuma açık yerlerde uygulamalar olacaktır. Bu, şehrimizin daha huzurlu, daha güvenli ve yaşanılır bir şehir olması için yaptığımız bir uygulamadır. Huzur içinde güvenilir bir ülke olması temennisi ile herkese iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın