KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Kasım 2025 Perşembe
°C

220 korucu göreve başladı

Bingöl’de 220 güvenlik korucusu, İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törenle yemin ederek görevlerine başladı.

220 korucu göreve başladı
30 MART 2017 PERŞEMBE 00:12
0
2265
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen yemin törenine, Törene, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, 49.  Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Ersin Altay, Belediye Başkan Vekili Sabri Alkış, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bingöl Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Salih Kişi ve korucu aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende 220 güvenlik korucusu yemin etti. Yemin töreninin ardından konuşan Vali Köşger, ülkenin daha müreffeh daha kalkınmış ve daha yaşanılabilir bir hale getirilmesi için omuz omuza verilecek bir mücadele başlanıldığını söyledi.

Köşger, “Daha doğrusu devam etmekte olan bir mücadeleyi sizlerde katılarak, bu işe gönül verdiniz. Bingöl'ün korucusu, vatandaşı, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan insanlardır. Şimdiye kadar mücadele belki zorluydu, çetindi, yokuş yukarıydı ama Allah'ın izniyle şunu sizlere güvenle, bilerek söylüyorum terörle mücadele artık kolaylaşmıştır, yokuş aşağı doğru gitmektedir. Sizler işin kolay kısmına denk geldiniz, sizlerin sergileyeceği tutum ve davranışlar bu işin daha da kısa sürede başarıya ulaşmasını sağlayacaktır” dedi.

“BİNGÖL'DE 200 TERÖRİST VAR”

Terör örgütünü ‘üç, beş çapulcu' olarak nitelendiren Vali Köşger, şunları söyledi: “Bingöl'de sağdan saysan 180, soldan saysan 200 terörist var. Dolasıyla mücadelenin biraz zor bir tarafı varsa Bingöl'ün zor olan coğrafi koşulları sizleri biraz zorlayacak ama bu coğrafya sizin coğrafyanız. Siz buraları onlardan daha iyi biliyorsunuz ve Allah'ın izniyle bu vatanı, bu toprakları, bu ülkeyi onlara dar edeceksiniz bundan hiç kuşkum yok.”

İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer ise, “yorucu bir eğitimin ardından vatanın ve vatandaşın huzuru için yüklendiğiniz, olumlu sorumluluğunuzu dost, düşman ve herkese haykırmak için toplandınız. Sizler halkın huzuru ve refahı ile terörle mücadele kapsamında verilecek her türlü görevi, yasalar çerçevesinde en iyi şekilde yerine getireceğinizi ve gerekirse bu uğurda canınızı vereceğinize yemin ettiniz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.11.2025
14:19
12 Bingölspor Başkanı Özturan`dan Birlik Çağrısı
12 Bingölspor Başkanı Özturan'dan Birlik Çağrısı
TFF'nin yürüttüğü bahis soruşturmasına ilişkin konuşan 12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, camiaya 'yan yana durma' çağrısı yaparak hedeflerinin değişmediğini vurguladı: 'Bugün yaşanan hiçbir gelişme, yarın kuracağımız büyük hayallerin önüne geçemeyecektir. 12 Bingölspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur.'
20.11.2025
13:59
TÜİK Boşanma İstatistiklerini Açıkladı: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK Boşanma İstatistiklerini Açıkladı: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok hangi iller boşandı? Bingöl listede nerede? TÜİK'in güncel boşanma rakamları hem şaşırttı hem düşündürdü.
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın