KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

187 işletmeye 2 milyon 451 tl destek

KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, Bingöl’de 187 işletmeye toplam 2 milyon 451 bin TL destek verildiğini söyledi.

187 işletmeye 2 milyon 451 tl destek
05 OCAK 2017 PERŞEMBE 20:53
0
1373
0
AA aa

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak, Başkan Yardımcıları Nihat Kanat ve Galip Akengin, Sekreter Ali Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Ahmed Çiftçi, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir'i ziyaret etti.

Ziyarette, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi veren Budak, KOSGEB'in KOBİ'ler için çok önemli olduğunu, KOSGEB desteklerinin işletmeler için yaşamsal değerde olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, KOSGEB destekleriyle ilgili verileri paylaştı.  Bingöl'de KOSGEB veri tabanına kayıtlı KOBİ sayısının 2 bin 114 olduğunu belirten Özdemir, 2016 yılında 187 işletmeye toplam 2 milyon 451 bin TL destek verildiğini kaydetti. Söz konusu destekler arasında Genel Destek Programından 55, Girişimcilik Destek Programından 123, KOBİ Proje Destek Proje Destek Programından 7 ve KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destekleri'nden 2 işletmenin faydalandığını ifade etti.

745 KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI

Aynı dönem içerisinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi çalışmalarına değinen Özdemir, Bingöl, Karlıova, Kiğı, Solhan, Genç ve Sancak Belediyesi ile İŞKUR, MÜSİAD işbirliğinde toplam 745 kişiye sertifika verildiğini kaydetti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın