KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Kasım 2025 Perşembe
°C

14 milyon tl hibe desteği

Bingöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, 11. etap KKYDP kapsamında Bakanlıkça kabul edilen 20 projeye, 14 milyon 202 bin TL hibe desteği verileceğini söyledi.

14 milyon tl hibe desteği
20 NİSAN 2017 PERŞEMBE 01:05
0
2773
1
AA aa

Bingöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada 2017 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar 11. etap kapsamında bakanlığa sunulan 20 projenin kabul gördüğünü belirtti.

Yıldırım, “ilimiz tarım, hayvancılık ve kırsal turizm başta olmak üzere bu sene 20 adet projenin toplam tutarı 28 milyon404 Bin 900 TL olup 14 milyon 202 Bin 450 TL hibe desteği yapılacaktır. Kırsal turizmde 6 proje, süt sığırcılığı yetiştiriciliğinde 7 proje, koyun yetiştiriciliğinde 1 proje, bitkisel ürün işleme ve depolamada 4 proje ve hayvansal ürün işleme tesisinde 2 proje olmak üzere toplamda 20 projemizden 17'si yeni tesis olup, 2 tanesi kapasite artırımı, 1 tanesi tesis tamamlama projesidir. Bu yatırımların ilimize ve yatırımcılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

2016 yılı KKYDP tarıma dayalı ekonomik yatırımlar 9 ve 10. etap kapsamında bakanlığa sunulan 34 projeden 21'nin kabul gördüğünü hatırlatan Yıldırım, “9 ve 10. etaplarda gerçekleştirilen 21 adet projenin toplam tutarı 29 milyon 955 Bin 350 TL olup 14 milyon 977 Bin 675 TL hibe desteği yapılmıştır” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bingöl aşığı (@Misafir_20271)
20 Nisan 2017 Perşembe 09:38
sayın il müdürü Mehmet beyi ve ekip arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Hükümetimiz her zaman olduğu gibi yine vatandaşının yanındadır.Durmak yok yola devam vesselam.
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın