KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

‘AKTİF ÖĞRENME SINIFI’ AÇILDI

Bingöl merkezde bulunan Murat İlkokulu’nda öğrenci velileri ile öğretmenler tarafından ‘Aktif Öğrenme Sınıfı’ açıldı.

 ‘AKTİF ÖĞRENME SINIFI’ AÇILDI
01 ARALIK 2016 PERŞEMBE 07:07
0
3047
0
AA aa

Murat İlkokulu bir yeniliğe imza attı. Öğrencilerin daha kaliteli ve rahat bir eğitim görmesi amacıyla okulda, ‘Aktif Öğrenme Sınıfı' öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından açıldı.

ENGİN: “ÖĞRETMEN VELİ EL ELE”

Eğitimdeki başarıyı arttırmak için okul, öğrenci ve veli işbirliğinin önemine değinen Engin, “Okullarımızı ziyaret ederek sorunları tespit etmeye çalışıyorum. Kalkınmanın temeli eğitimden geçiyor. Bu nedenle eğitimdeki başarı çıtamızı arttırmak istiyoruz. Başarı için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Öğrencilerimiz son yıllarda sınavlarda ve proje yarışmalarında önemli başarılar elde etti. Okullarımızdaki imkanların daha iyi hale getirilmesi ve sorunların giderilmesi için çalışıyoruz. Bugün de burada sizlerin desteği ile ‘öğretmen veli el ele' projesi ile yapılan Aktif Öğrenme Sınıfının açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz, projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Murat ilkokulu Sınıf öğretmeni Baran Tigan ise, “Öğrencilere daha iyi bir eğitim için fiziksel olarak çoklu zekâ kuramına uygun bir ortam için okul veli işbirliği içerisinde aktif öğrenme sınıfı hazırladık. Öğrencilerimiz bu ortamda daha iyi bir şekilde eğitim görecekler. Her velimiz sınıfın bir köşesini yaptı. Bir mahalle okulu olarak veli okul işbirliğini çok güzel başarabildiğimizi düşünüyoruz. Okul Müdürümüz Rıdvan Dolgun'a sınıf annesi Hatice Butaku'ya ve velilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Engin tarafından velilere okul tarafından verilen teşekkür belgelerini takdim edildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın