KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Zeki ergezen bulvarı köstebek yuvasına döndü

Zeki Ergezen Bulvarı'nda yollar köstebek yuvasına döndü. Araç sürücüleri yetkililere tepki göstererek, Bingöl'ün sömürüldüğüne dikkat çektiler.

Zeki ergezen bulvarı köstebek yuvasına döndü
18 TEMMUZ 2012 ÇARŞAMBA 03:40
0
3137
3
AA aa

Bingöl'ün giriş ve çıkışı olan Zeki Ergezen Bulvarı'nda yollar köstebek yuvasına döndü.

Çalışmalar nedeniyle bozulan yolların onarılmaması tepki çekiyor. Köstebek yuvasına dönen yol nedeniyle araçlarının zarar gördüğünü ve bozulduğunu kaydeden araç sürücüleri, yetkililerin duyarsızlığına tepki gösteriyor.

Bingöl merkezin giriş ve çıkışı olan Zeki Ergezen Bulvarı'nda yapılan kilitli parke yollar bozulunca araçlar zarar görüyor.

Yollarda oluşan çukur nedeniyle mağdur olduklarını belirten araç sürücüleri: “Daha önce yapılan çalışmalardan dolayı yollarımız perişan oldu. Çalışma yapmalarına bir şey demiyoruz, bari bozdukları yolu onarsınlar istiyoruz. İnsan bozduğu yolu yapmaz mı? Biz yetkililerden yolumuzu acil bir şekilde onarmalarını istiyoruz. Arabalarımız çukurlardan dolayı bozuluyor. Bir ilin giriş ve çıkışının bu kadar kötü olması o ilin sahipsizliğini gösteriyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü yollardır ilimizi sömürüyor, artık bu sömürünün son bulmasını istiyoruz” dedi.

Araç sürücüleri, yetkilileri sürekli uyarmalarına rağmen yolların yapılmamasının utanç verici olduğunu sözlerine eklediler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ömer faruk (@Misafir_8957)
19 Temmuz 2012 Perşembe 04:09
kelebek rüyalı bingöl'üm , ah sana vahlar sana , vur dizine şeref dağların inlesin , vur göğsüne güneşin yansın ne başını yaslayacağın bir sinen; nede ağlayacağın bir duvarın..... ah sana vahlar sana. ne yolundur ne suyun boynu bükük köprün....ne dörtyolun dur ne şehrin ; aynı çöpkonteynırın. sandık pusulasını arar pusula sandığını , bu yazıyı okuyan ne kendini anlar nede seni sanlar .......
zaza12 (@Misafir_8956)
18 Temmuz 2012 Çarşamba 13:48
badem bıyıklarıyla ancak fotoğraf çektirmeyi bilen bir belediye başkanı olursa sonuç da bu olur.bizim memlekette hırsızları başa getirmek gelenektir sicili temiz olan kimse aday olamaz bir bakan birde hükümetten millet vekili olmasına rağmen gözle görünür yalnız bi üniversite başka da bir şey yok sanayiye bi alt gecit yapacaklardı rezil ettiler kendilerini yanı başımızdaki illere bakalım bi ama olsun halkımız memnunsa sıkıntı yok makarna çok yesinler dursunlar ye Bingöl ye artık neyi yiyorsa !!!!
Ahmet Kaçmaz (@Misafir_8955)
18 Temmuz 2012 Çarşamba 09:44
Bingöl'ün girişindeki eski adıyla Gündoğdu kavşağındaki kilit parkeler iki yıldan beri bir işkence aracı olarak yerinde duruyor.Bingöl'de o işkenceyi çekmeyen varsa beri gelsin.Bu iş için Karayolları Bölge Müdürünün hesaplamasına göre acaba 20 milyon TL. mi gerekiyor.Yazık yıllarca yaptığım bir tanımı paylaşmak istiyorum.BİNGÖL TARİHSİZ ve TALİHSİZ bir şehir vesselam..
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın