KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Yuva çocuklarının doğum günü sevinci

Sevgi Evlerinde bulunan çocukların doğum günü ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Yuva çocuklarının doğum günü sevinci
26 NİSAN 2010 PAZARTESİ 08:55
0
1816
0
AA aa
Sevgi Evlerinde bulunan çocukların doğum günü ve 23 Nisan günü kutlama partisi düzenlendi. Tugay gazinosunda 23 Nisan günü saat 14.00 ‘te düzenlenen programda Sevgi Evlerinde bulunan 43 öğrencinin tamamı yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu,  49 Motorlu Piyade Tugay Komutanı İsmail Hakkı Önder'in eşi Nalan Önder ve 49 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Yardımcısının eşi Sevda Karakaya katıldı.  Kutlamada yedi çocuğun doğum günü kutlanırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da coşkulu bir kutlama yapıldı.
Çocukların eğlendiği kutlamada, Sevgi Evlerinde bulunan çocukları yalnız burkamayan Esma Balkanlıoğlu,  “ Biz her zaman kimsesiz olan bu çocukların yardımına koşuyoruz. Çünkü bizler hem onların anaları ve hem de babaları olmak zorundayız: Eğer biz anne ve baba sevgisini bu çocuklara aşılarsak o zaman kendimizi mutlu hissederiz. Bu bağlamda Tugay Komutanı ve Eşi Nalan Önder'in katkılarıyla Tugay Komutanlığı Gazinosunda yapılan bu kutlama vesilesiyle çocuklarımızın yalnız olmadığını hissettirdiler. Komutan' ın Eşi Önder ve Komutan yardımcısının eşi Karakaya'ya ve katkıları bulunan tüm personele teşekkür ederim” dedi. Doğum pastası kesilerek çocuklara ikram edilirken, başta doğum günü olan çocuklara olmak üzere tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı.
 
 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın