KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Yücel, Köy Yaşam Merkezlerini inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Milli Eğitim Bakanlığı'nın kullanılmayan köy okulu binalarının, 'Köy Yaşam Merkezi' projesi kapsamında bakım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Yücel, Köy Yaşam Merkezlerini inceledi
19 TEMMUZ 2022 SALI 16:41
7
2060
4
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, kullanılmayan köy okulu binaları, köy yaşam merkezleri projesi kapsamında bakım ve onarım çalışmaları devam eden Yaygınçayır köyü İlkokulunu ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Proje çerçevesinde kullanılmayan köy okulu binaları, ihtiyaçlar doğrultusunda anaokulu, ilkokul, kurs merkezi, kütüphane, matematik, doğa, bilim ve tasarım gibi farklı alanda hizmet veren atölyelerle gençlik kampları gibi eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanlara dönüştürülüyor.

Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel: “Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda müdürlük olarak kullanılmayan köy okulu binalarımızın tespitini yaparak gerekli çalışmaları başlattık. Bu bağlamda Köy Yaşam Merkezi projesi kapsamında bugün bakım ve onarım çalışmaları devam eden Merkez Yaygınçayır köyümüzde incelemelerde bulunduk. Bakım ve onarım çalışmaları bittikten sonra okulumuz öğrenci ve köy halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94080)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 05:55
Çayağzı ilkokulu her tarafı dökülüyor çeşmelerden sürekli su akıyor bura da değerlendirilmesi ricasıyla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94078)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 04:16
Müdür bey geldiği günden beri köy okullarına hayat olmaya devam ediyor.İlimize çok kısa sürede adapte olması ise takdire şayan. Tebrikler...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94071)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 01:25
Bingöl'de biraz da bezelye yetiştirin. Bezelye faydalı bitki ve sebze okullarda akıllı tarım dersi de olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94055)
19 Temmuz 2022 Salı 23:00
İyide projenin vizyonuna hasıl olan kaç idareci var bu diyarlarda
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın