KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

YRP'den Ariç'e yanıt! 'Nezaketten yapılan bir davranış örneğidir'

Eleştirilere 'nezaket' vurgusuyla yanıt verilen açıklamada, Ariç'e yönelik de eleştiri yer aldı; 'Bu hadiseden bihaber olan ilgililer, geçmiş dönemlerde görev yapmış olduğu makamda Genç İlçemize hangi eseri bıraktığını siz kıymetli Genç halkımızın takdirine bırakıyoruz.'

YRP`den Ariç`e yanıt!
29 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ 17:21
7
2878
12
AA aa

Çeşitli ziyaretler ve İl Divan toplantısı nedeniyle Bingöl'e gelen ve beraberindeki heyetle ziyaret ettiği Genç Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturan Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül'e yönelik sosyal medyadaki paylaşımıyla eleştiride bulunan Genç Belediyesi Eski Başkanlarından Abdurrahim Ariç; ““Resmi hiçbir sıfat taşımayan, Elâzığ Akçakiraz beldesinde aday olup seçilemeyen bir şahsın makamın tadını almak için Genç halkının makamına oturması hiç şık olmamıştır. Kemal bey bürokrasiyi bilir” sözleriyle eleştiri gelmiş ve bu sözleri basına da yansımıştı.

Bingöl Online'da ‘koltuk krizi' başlığıyla yayınlanan haber üzerine yazılı açıklamada bulunan yeniden Refah Partisi (YRP) Bingöl İl ve Genç İlçe Başkanlığı, koltuk tablosunun bir nezaket örneği neticesinde ortaya çıktığını belirttiler ve Ariç'e geçmiş dönem hatırlatması yapılıp eleştirilerde bulundular.

Ariç'e eleştiri! “Genç İlçemize hangi eseri bıraktığını…”

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl ve İlçe Başkanlıkları imzasıyla yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı;

“Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nureddin Gül beyefendi, 31 Mart seçimlerinde kazanmış olduğumuz Belediyelerden Genç Belediyesine ve Sayın Başkanımız Kemal TARTAR Bey'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Söz konusu olan makama, Sn. Belediye Başkanımız KEMAL TARTAR bey yanına bir koltuk bırakarak Sn. Genel Başkan Yardımcımız Nureddin GÜL bey ile beraber yan yana oturması nezaketten yapılan bir davranış örneğidir.

Nezaket ziyaretlerinde bulunan Sn. başkanımıza koltuk üzerinden partimizi yıpratmaya çalışmaları, buradan gündem oluşturarak kendilerine pay çıkarmaya çalışan bazı kişi ve kişileri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Mesai sonrası yapılan bu ziyaret encümenlerimiz, teşkilatlarımız ve partimize gönül vermiş birçok vatandaşlarımızın da hazır bulunduğu bir ziyaret olmuştur. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Nureddin GÜL Bey'in Belediye Başkanlığı ile ilgili adaylığı söz konusu olmamıştır. Söz konusu olan AKÇAKİRAZ belediyesi partimiz tarafından kazanılmış ve Belediye başkanlık makamında Sayın İBRAHİM ORMANOĞLU olmuştur.

Bu hadiseden bihaber olan ilgililer, geçmiş dönemlerde görev yapmış olduğu makamda Genç İlçemize hangi eseri bıraktığını siz kıymetli Genç halkımızın takdirine bırakıyoruz.”

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110864)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 20:21
Bu nasıl bir cehalettir bir yanlış yapmışsın çık genç halkından özür dile millet affetsin seni Abdurrahim Ariç siyaseti de bürokrasiyi de iyi bilen bir lider sen dsi de kendi personelini dahi çalıştıramayan biri olarak bu büyüklerden ders alman lazımken trollerini sağa sola salmışsın ayıp Abdurrahim başkan genç için önemli bir siyasetçidir boş boş laf yaparak birşey elde edemezsiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110857)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 16:12
Abdurrahim Ariç bu mevzuda haklıdır söylediği şeyler doğrudur o koltukta mesaiden sonra da öncede kimse oturtulmamalı önceden yoktu bunlarla beraber herşey geldi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110853)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 15:03
Abdurrahim Ariç genç ilçesinin değerlerindendir alnı ak başı diktir şube camisinin kaldırımını veren mel un a hesabını sorun sonra konuşun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110851)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 14:06
Yeniden refahlılar eleştiriyi kabul etmiyorlar adam haklı olarak doğru birşey söylemiş bunu göremeyecek kadar körmüsünüz size emanet ettiğimiz koltuktan günü gelince emaneti almayıda iyi biliriz sağa sola her eleştiriye saldırmaya devam edin en sonunda birbirinize böyle saldıracaksınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110850)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 13:59
Abdurrahim Ariç başkanın yaptığı hizmetlere Kemal efendi ve avanesinin hayalleri bile yetişemez yaptığınız açıklamadan utanın mesai saati dışında koltukta oturttuk ne demek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110843)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 09:06
nezaketende olsa oturmaması lazımdı orada halkın oylarıyla seçilimiş bir başkan var başkan oturmalıydı bu arada ABDURRAHİM BEY İLKELİ BİR İNSANDIR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ YOK GEÇMİŞ DÖNEMLERİ KARIŞTIRIRSANIZ SİZLER ZARARLI ÇIKARSINIZ EN YAKIN ÖRNEĞİ GENEL SECİMLER AKP Yİ DESTEKLEDİNİZ SON GÜNLERDE ULUSAL BASINDA BİRİBİRİLERİNİZİ YİYORSUNUZ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110838)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 07:55
Abdurrahim bey sizin döneminizde o koltuğa kimi oturtuğunuz bütün genç biliyor. fazla kurcalama sen zarar edersin...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110819)
30 Temmuz 2024 Salı 16:50
ABDURRAHİM BEY İlkeli ve Dürüst Bir Şahsiyettir, Gönlümüzde TAHT Kurmuştur Karalamayı Bırakın. Deniz Damla İle Kirlenmez. DD.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110841)
31 Temmuz 2024 Çarşamba 08:28
@Misafir Kullanıcı Yaw he he...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110815)
30 Temmuz 2024 Salı 15:06
O koltuk kımsenın şahsi koltugu degil halkın koltugudur sız nasıl ordan kalktınız sa kemal beyde günü geldımı halkın takdırıyle hak ettıgını bulur mısafıre yer verme örf adetlerımızden saygımızdan kaynaklanıyor koltuk yerınde götürmedi abdurahnan bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110812)
30 Temmuz 2024 Salı 14:14
malamini söyleyene bak hele, hele memleket kendine comerd görsün. heyt tutmayın küçük enişteyi
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın