KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Yolu yapılan köylüler teşekkür ettiler

Yamaç bölgesi muhtarları ve halkı, bölgeye yapılan hizmetlerden dolayı İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne teşekkür ettiler.

Yolu yapılan köylüler teşekkür ettiler
19 KASIM 2012 PAZARTESİ 01:11
0
6708
0
AA aa

 Yeşilköy Köyü Muhtarı Nizamettin Hanefioğlu, Yukarı Akpınar Köyü Muhtarı Mehmet Bozan, Aşağı Akpınar köyü Muhtarı Muttalip Taygun, Akdurmuş Köyü Muhtarı M. Selim Bahadır, Altınışık Köyü Muhtarı İbrahim Bukan, Haziran Köyü Muhtarı Ahmet Bürkek, Çiçekyayla Köyü Muhtarı Mehmet Balat, Olukpınar Köyü Muhtarı Kazım Böçkün, Düzyayla Köyü Muhtarı Sedat Alas, Erentepe Köyü Muhtarı Remzi Buyruk ve Gürpınar Köyü Muhtarı Muhammet Altunbay'ın ortak yayınladığı açıklamada, yamaç bölgesinde yapılan çalışmaların takdirle karşılandığını belirttiler.

Köy muhtarları adına konuşan Yeşilköy Muhtarı Nizamettin Hanefioğlu, yamaç bölgesi gurup köy yollarında var olan sıkıntıların yerinde tespit edilmesi için Özel İdare Genel Sekreterliği Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından daha önce bir ekibin gönderildiğini ve bu sıkıntıların giderilmesi için yaz aylarında bir dizi çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Yapılan çalışmaların sonuç verdiğini ve bölge halkını sevindirdiğini belirten Muhtar Hanefioğlu: “İl Özel İdare Genel Sekreterliği Yamaç gurup köy yollarındaki sıkıntıları yerinde tespit edip, bu sıkıntıları gidermek için bir takım çalışmalar yapmıştır. Özellikle ulaşımın en iyi şekilde yapılabilmesi için rampalar indirilmiş, virajlar genişletilmiş, menfezlerin bakım, onarımı ve uzatma işleri azami bir gayretle yapılmıştır. Ayrıca bazı bölgelere yapılması gereken menfez işlerinin de ihalesi yapılmıştır. Gösterilen bu gayret ve yapılan bu hizmetlerden dolayı başta Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Mehmet Işık ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Erdem'e, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Nihat Burakgazi'ye, İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi personellerine ve emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarının devamını dileriz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın