KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Yollara hız kesici monte edildi

Bingöl Belediyesi, yaya ve sürücü güvenliği için 68 noktaya hız kesici monte etti.

Yollara hız kesici monte edildi
06 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 23:36
0
2516
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerine hız kesici (kasis) yerleştirildi. Araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek için kurulan kasisler vatandaşları da memnun etti.

Yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedefleyen Bingöl Belediyesi, cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırdı. Mahalle aralarında ve yaya geçidine yakın yerlere monte edilen kasislerin, cadde üzerinde bulunan hane sakinleri ve özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşıyor.

Konu hakkında bilgi veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, şehir merkezinde 68 noktaya hız kesicilerin monte edildiğini ifade ederek, “Şehrimizde araç sayısı giderek artıyor. Şehrin ana arterlerine, trafik yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarımıza kauçuk malzemeden yapılmış hız kesici kasisler yerleştirdik. Şehir genelinde 68 noktaya kauçuktan yapılı hız kesici yerleştirildi. Sürücülerimizde aşırı hızdan uzak durmalı. Öğrencilerimiz başta olmak üzere, vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçerken dikkatli olmaları kendi yararlarına olacaktır. Amacımız vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, refah ve huzur ortamı içerisinde mutlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

Geceleri de aydınlanan hız kesicilerden sürücülerin de memnun olduğu görüldü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın