KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Yol çalışmalarındaki aksaklılara tepki!

Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların düzenli yapılmadığını öne süren esnaflar, bir yolun tamamlanmadan diğer bir yolun yapımına başlanmasına tepki gösterdi

Yol çalışmalarındaki aksaklılara tepki!
08 EYLÜL 2007 CUMARTESİ 09:28
0
1121
0
AA aa
Bingöl Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarında işlerim yarım bırakılmasına esnaftan tepki geldi.
Bu yıl yolları kilitli parke taşıyla, kaldırımları ise bazal taşlarla yenileyen Bingöl Belediyesi'nin İl Özel İdare Müdürlüğü ve Eski GİMA çevresinde yürüttüğü çalışmaların gelişi güzel yapıldığını öne süren esnaflardan Hüsamettin Kahan, Veysel Temizkan ve Mutalip Baluken, bir yolun tamamlanmadan diğer yolun yenilenmesine tepki gösterdi.
Yol yapım çalışmaları nedeniyle caddeye dökülen kum ve hafriyat nedeniyle işyerlerinde kapıları açamadıklarını belirten esnaflar, tozdan dolayı insanların işyerlerine gelmediğini söyledi.
Yol ve kaldırımların yenilenmesine sevindiklerini ancak işlerin gelişi güzel yürütüldüğünü ifade eden esnaflar: “Yolumuz yenilendi ama kum ve hafriyat yerinde duruyor. Öte yandan bir yolu tam olarak bitirmeden bir diğer yolun yapımına başlıyorlar. Bu da gündüz saatlerinde bizlere olumsuz yansıyor. Belediye yetkililerinin bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” dediler.
Bir diğer sıkıntının ise çalışmalar nedeniyle yolun trafiğe kapalı olmasıyla ortaya çıktığını belirten esnaflar, çalışmaların yapıldığı alanlarda yol kapalı olduğu için alınmayan çöplerin çevreye kötü kokular saçtığını dile getirdi.
Aktardıkları sıkıntıların giderilmesi hususunda girişimlerde bulunulmasını isteyen esnaflar, bu sıkıntıdan sadece esnafların değil, çevre halkının da rahatsız olduğunu sözlerine eklediler.

 


BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın